Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Chlapi, tak videl bych to na nedeli ve 14hod. Vyjezd ze Straznice z benzinky. Za Rohatec a Hodonin to vypada na ucast 6 lidi.

benny: 45cm je 45 cm

já bych lechce pojezdit od Javořiny po Lopeník. Je to tam pěkně obeschlé.Najdou se tam dvě nebo tři kalužky na schlazení motoru. Pěkná nenáročná vyjížďka sjízdná bez problému na E-09

helmut:celodeni vylet bych bral doufam ze se jeste nekdo prida

hugila"zalezi kolik je u tebe 45 cm

já bych navrhoval o víkendu výlet na Inovec a podle času a sjízdnosti terénu bych to prodloužil až na Homolku.
Pěkný výlet na celou sobotu bo neděli.
Co vy na to???

Ahoj vsichni z okoli Plzne. 17-18.7.2010 Vlctejn, Plzen Jih, Kapela sifon, neskutecna kalba a moje tricatiny. Vsichni motorkari vitani.. Piju jen Jamesona, ale za to s chuti:-)

jo dal bych to, ale můžu až 17-18.7, v pátek jedu na jachtu...

Sem si tu u mě za barákem najel príma kolečko na trénování ježdění přes kmeny ....na rozehřátí sou tam malé kmínky a končí to macíkem o průměru 45cm

Helmut: To máš pravdu tady je cest cestiček lesů a hájů kde by se dalo krásně zakrosit

Blacku proč si nevem Husku sebou ?? to by si tam pěkně pojezdil

Zdar všichni taky bych někde zajel ale jsem bohužel opět v rusku tak si to užijte

Jawa 250 rv.1960 (panelka)

a co to bude???

já se dnes dozvěděl,že se asi v neděli pojedu podívat na novou motorku.Nejspíš bude nový přírustek :-)

ja bych neco dal

zatím nic

plánujete něco na víkend respektive na neděli?

helmut: jsi kokot

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 1
předběžně hlásím učast na Bigu