Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

no tak mě ještě řekli,že když to bude nějak hůř srustat tak mi to znova zlomí... sem myslel,že toho dr. kopnu

Ona nerez je drahá tak se šetří kde může

tak to čumím, bych myslel, že ti ten ulomek aspon nějak porovnají v té ruce

hošani tak už sem aj doma.Páni doktoři se na poslední chvíli rozhodli,že mě šrubovat nebudou tak mě poslali dom

Zdar pánové co jste tam dělali že se Helmut zrakvil. Je to smutný ale já se musím taky odhlásit ze závodu kvůli pracovní cestě do Ruska odjíždím totiž 12.4. a vrátím se 1.5. domů pěkně mě to sere

uz sem se odhlasil ze zavodu...vozik sem jeste nenasel,ale uz sem jezdil s nocnim stolkem po pokoji.Byla to nuda,bo tomu drhlo kolecko.Asi drhla zadni deska :-D

kurna, helmute, doufám, že hned po operaci nenajdeš nějaký opuštěný invalidní vozík a nezačneš s ním lítat po chodbě a sjíždět schody...u tebe bych se tomu vubec nedivil.
... ty by si byl i schopný si stěžovat, že ten vozík oproti Bigu vůbec netáhne:D

Hodně štěstí Helmut

helmut nezapomen se odhlasit ze zavodu

ja se nesmeju

aspon,ze v tom spitale maji wifi.Beny neprovokuj,sak ja se ti budu taky smat.jak dojedes do Bratislavy misto do Malacek .:-))

helmut:s

tak držím...at to dobře dopadne, dej vědět až bude po...

tak hošaní jedu na příjem a zítra pod nůž.Držte mi palce at mi to to nezk...ý.

Mira: kurna, nedávej sem vubec takové odkazy, děláš mi hrozné chutě

to není špatnýýýý http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=128715326&__lp=5&scopeId=MB&

jj stehno mám menší frakturu

Helmut tojseš dolámanej nebo co

Helmut, je to smozřejmě škoda, že nepojedeš aktivně

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
tak až ti to budou chtít lámat, tak si běž znova přeskočit cestu, a ušetříš jím prácu