Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

kdyby jsme dali tady něco v okolí, tak je to na bennym jestli přijede, mě je to celkem jedno, třeba ty kopanice můžeme projet jinou trasou

éééj nevímjestli budu mít tolik času

myslel jsem, že by jsme dojeli ten Vlárský průsmyk....

miro a co planujes na tu nedeli????

black: jj už sem si všimnul, sem tam vůl zadal špatnej model

Helmut:
za tu vodku se pak nějak domluvíme

Peca_KLR:Co chceš slyšet, je to to samý jak to moje LT - čko, otázka je jaký kola tam byly origo, 34kw výkon, 576ccm objem, má tam 17 litrovou nádrž, váha 150 kg, spolehlivá, výměna oleje + seřízení ventilů po 5000km, já už jsem na ni najezdil 20.0000km a vcelku bez problémů - jen bežná údržba a jinak na motorkářích je jich plná prdel

bleku super.dík za vodku.Kolik sem dlužen

V sobotu taky nemůžu work is funny

záleží co to bylo origo? SM mají kratší zdvihy na tlumičích...

Hledám nějakej kompromis no, borec píše, že prej přidá enduro kolesa, to by nemusela být nejhorší volba..

Peca, to je Asfaltomrdal SM

benny,já v sobotu nemůžu....

Zravim pánové, co byste mi mohli říct o tomhle kousku?
http://www.motoinzerce.cz/motorky/husqvarna/343559-sm-610.html
Nějak o huskách moc nevim a když sem hledam na motorkářich v databázi, vypadá to že tuhle motorku snad nikdo nejezdí nebo co?!

miro::cau nedele neni spatna

Jasný že jsem ti dovezl tu vodku, na to se nedalo zapomenout když jsi mě to pořád připomínal

zdar Bleku,vítám tě z5,dovezl si tu vodku

Ok rád někde s váma vyjedu mám absťák a nejsem si jistý jesli to ještě umím a doufám že se nezrakvím v úterý 24.11 odjíždím ještě na 14 dní zpět do Ruska

blacku, někdo musel do práce, někdo měl manželské povinnosti a ten zbytek to zasekl

Zdar kucí už jsem doma a proč ste vzdali tu akci???

taky bych jel.Nejpěknější bylo jak si zahučel do blata,až nad stupačky

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 4
to by šlo,ale nejvíce by mě pasovalo jet už ráno