Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

to jen ke snow rally
Saša-Motoráj>v lednu a v únoru není tolik akcí a přesto se nám málem povedlo trefit se do stejného data jako jsou Elefanti.
takže teď řešíme, jestli předposlední víkend v lednu nebo první víkend v únoru...?
možná bychom to mohli vzít jako malou anketu a zeptat se vás všech. co byste radši: 22.-24.1.2010 nebo 6.-7.2.2010?

je bruntal upe nenavidim,jeste ze sem se tam nenarodila...co ty vis o bruntale??nebo kdo ti rikal??

Bruntál?? to je prej strášná díra

uz se tesim az budu mit naky to duro :-) wooow...to bude pojezdeniicko

:-D howada :-D ale byla bych radaa kdyby ste dojely na nas sraz v kvetnu :-)...

kajka: mi jenom tak kolem komína, sme děsné nemehla, takže vyjíždky končí olámánýma motkama a dobitýma pilotama...my fakt nemůžem nikam dál:D

jn toje...:-( bruntal je hrozna dira...to uz radsi vrbno pod pradedem..mame tam aji klan,na ja tam jeste nepatrim,ale uz se navrhuje ze budu cekatel...

tak kde uz ste vsude byly? na motech??

tož já su zas zvědavý kterej

kajka. zdar, ty si až tam někde od bruntálu že?...to máš trošku z ruky

zdarec deckaa ....

no jo, akorát že ty nově registrované děvčata sou trošku zdaleka

Ale Helmut jedné hasičce slíbil, že ju klidně povozí na bigovi v terénu...tož su zvědavý

jj z Hoštišovej,někdy tam budem muset jet na průzkum

To jako z Hoštišovej? Hasičky?

Zdar tak šikovná holka to byla a to si ji neviděl jak se upravila na večer,úpleé gatě a košilka s výstříhem no prostě.Paráda navíc s každou štamprlou co sem do sebe dostal byla pěknější

2Helmut: Na co první pomoc? Stačí, když bude umět držet průdnicu, nééé?

Zdar Blacku nezapomeň nám koupit ruskou vodku a kaviár

hugilo by si mohl vzít sebou nějakou tu hasičku(hlavně ne tu tvoju

Ja bych jel hned ale jsem jeste furt v rusku tak si to uzijte a hlavne dojedte vsichni v poradku
Peca_KLR: Ty taky nejsi starej dedek a mate s XL-kem stejny rok vyroby. Kamos ma XL-500 a jezdi mu to perfektne, lije jenom benzin a dela beznou udrzbu

2Hugila: A kua... Projížďka by to mohla byt fajn, pojedou aj hasičky?

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
znám jen jeden vtip o Bruntále