Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

http://www.enduro-adventure.banda.cz/galerie/1254585512/nova-uprava-pro-enduro-a-proslicha
prostě si ze mě furt někdo musí dělat prdel

taky bych jel.Pokud dnes vyjedu tak to bude jen asfalt

jedu si po včerejšku vylepšit náladu....

já se tomu Hugilovy pořád směju,že je mrzák a že nomože jezdit tak sem zvědavy na jeho rakci až to zjistí ,všechno vypnu,icq,mobíl,adresu zrušim,bo ten si na mě pěkně zgustne

Lado.s. já to jel minule na bigu,bylo ještě bláto,byla to dřina,ale dalo se to projet,za sucha bych to dal i bez odložení

jeden myslivec na nanás křičell z posedu.Prej jestli sme normální

Nejhorší bylo, že jsem nemohl pokračovat v jízdě, nádherné počasí a trasa ještě lepší, ani turisti nikde nepřekáželi
můj přemet byl spíš kuriózní jak dramatický, kluci stáli a odpočívali, říkám si sjedu tady ty 2m a opřu moto o stěnu vymletého koryta a dáme řeč, rychlost 2kroky/s opatrně povoluji přední brzdu a sjíždím, úhel snesitelný, sjedu na dno přední kolo se mi šprajcuje o klacek tlumiče zajíždí, zadní kolo se odlepuje od terénu a tlama byla jasná

Hoši vy jste teda sebevrazi, samej invalida, ještě si rozmyslím jestli s váma vyjedu

Tak pánové dnešní výlet byl opět zajímavý.Pěkně podle pořádí jak se to vše událo:
Mira se pokusil při sjezdu o frontflip a dopadlo to tak,že si odřel helmu zlomil objímku na páčku spojky a také řadičku

Pak už se nic zajimáveho neudálo jen Sántora sem dovezl na vozíku dom.

No a já sem vyfasoval na kotník nějaký zinkoklih,ještě mi k tomu přibalili berle prej min.10 dní o berlách

zdar ty přizdisráču pánové já tuším že to bude nějaky sabotér z motoráj rally

tak co ogaři, jaké to dneska bylo?

nazdar (neregistrovaný) proč nám nadáváš

cau prizdisraci

Tak co jak jste pojezdily?

OK v jednu na rozcestí na Javořinu, budu tam

tak ujednáno v jednu na rozcestí, myslím, že to dáme celé uvidíme

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
Nazdar hoši, info ohledně scuku by vám mělo dorazit do mejlíků...