Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Hugila:chodím sem,ale jsem strašně pohodlný něco napsat

tento víkend jsme měli DR sraz v Roštíně,mám zas najeto přes 350km za den a půl a bolí mě z toho zadek

zastavil bych se,ale nevím,kde tam bydlíš

kurna, kluci, nesmějte se tak nahlas, benny bude nasraný:D...
madman: to je dost že se tu ukážeš...

Hugila:

třeba dostane nějakou cenu,to co najel,se už blíží délce jedné etapy na Dakaru

ty jo

tak prý bennymu se ta trasa tak líbila, že si ji asi projel dvakrát, páč místo nějakých 160km najel 311km

no počkáme na reportáž přímo od účastníků, co nám poví

Krasavec. Kua ta vínová barva je je Bigovi stejně nejpěknejší

kdyby jste měl někdo chuť na biga http://motorky.hyperinzerce.cz/enduro/inzerat/2060255-suzuki-dr-800-big-nabidka-praha-vych

Bez pohárů se nevracejte

Zdar všichni tak nám držte palce, ať to nějak zvládnem, budeme se snažit umístit co nejlépe

tak ogaři, doufám, že máte natrénované, připravené stroje a nebudete si jezdit kama vás napadne......ne že to bude jak na slovensku

Účastníci Motoráj Rally 2009, doufám že nás budete čestně reprezentovat a přivezete nějakou medaili

O.k. Už jsem si to tam domluvil a v pátek to tam vezu.

sira-nejlepší když si zavoláš do KTM SETE Vlašim Servisní dílna +420 317 844 775,+420 317 844 775, +420 317 844 776, +420 317 844776 nebo napiš mailem oni Ti sdělí nejblyžší autorizovaný servis info@ktm.cz
Ptal jsem se známích a názory jsou různé, hlavně nma odbornost, nerad bych Ti poradil špatně.

Jsem z Klášterce nad Ohří tj asi 110 od Prahy směrem Sever

hm, to je ta horší varianta, poptám se známích lc8čkářů, na nějakej slušnej servis, odkud jsi?

Miro jakej bys doporučul servis někde u Prahy nebo v Praze.Cenově dostupnej a dobrej.Jo a nemohlo se stát že když někdo dělal vůle tak poskládal vačky a zub či dva špatně a proto to nejede.Dík

Helmut špatné, ono je volno i v pondělí a jedeme už v pátek na rodinný výlet do Tater

Lada.s. jo jasně je to Autonova....
ta zapalovací křivka se mění pouze při tankování nízkooktanového paliva to znamená kde není 95 oktanů a více, sundáš sedlo a u vrchního úchytu zadního tlumiče máš hnědočerný kabel na kterém je konektorové spojení, když je konektor rozpojen je aktivovaná zapalovací křivka na palivo 80 až 94 oktanů, takže na naše podmínky musí být konektor sepnutý....

Válce jedou oba motor jde pravidelně a na ostatní rychlosti to jde do otáček dobře.filtr je novej takže ještě zkusím svíčky i když to chytá na otočení.Do Brna a do Vlašimy to mám přes 300km do Shiva v Praze?DíkJo a zapalovací křivku zjistí jen v servisu????

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
madman: poslal sem ti mejlem mapu, tak už víš kde bydlím a můžeš se stavit