Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

SIRA: měnit asi nic, prostě nějakou tu vteřinku trvá než olejové čerpadlo natlačí olej všude kde má být

Hugila: Já ani nepostřehl, že sme bloudili, jeli sme prostě dopředu a někde sme vyjeli

Lada.s: Toho desátýho to platí, přece se Hugila neožení jenom tak v klidu. Jen doufejme, že si to nerozmyslí

AHA TAK JE NĚCO ŠPATNĚ KAŽDOU RYCHLOST VYTOČÍM DO 8500 OT ALE ŠESTKU NE TU TAK 6500 A DÁL NEJDE.CO S TÍM???,,,A CO DĚLÁ TU PRODLEVU NEŽ SE NATLAKUJE OKRUH.TEDA CO SPÍŠ VYMĚNIT ABY SE TO NATLAKOVALO CO NEJDŘÍV.DÍK MOC.

Miro jak to vidíš s tím vikendovím výletem

SIRA- když se nezeptáš nic se nedovíš

Beny nás vedl a ten bloudit umí

mÁM ASI HLOUPEJ DOTAZ ALE KOLIK JEDE MAX 950 ADVENTURE NĚJAK NEMŮŽU DOTOČIT ŠESTKU A NEVÍM JESTLI TO TAK MÁ BÝT.dÍK a JEŠTĚ NEVÍ NĚKDO CO JE TO ZA ZVUKY KOVOVĚ CHRASTÍCÍ CO SE OZVOU HNED PO NASTARTOVÁNÍ NA CCA ASI VTEŘINU.DÍK

no jako pěkné překvápko

jak ste do nás odjížděli tím lesem, tak ste tam trošku bloudili ne?

Nazdar všici

Čau všichni dneska super, do fotogalerie jsem vložil nějaký fotky co jsem dnes udělal, když sme byli za Hugilou

Dík za info nicméně v tom odkazu je jen na 990 na 950 nějak nemůžu stáhnou.

sira- jinak by měl být v Češtině i tady http://www.motorkari.cz/moto-manualy-motorek/ktm/ktm-lc8-adventure/

sira, kontrolka zhasíná s malým zpožděním,po nastartovaní začne blikat pak zhasne, jinak manuál mám v Češtině.

jinak k tomu vrkání...Helmut na to kápl, ci vidět bandu špinavých enduráků

sira: čoveče, jenom v angličtině, možná se ti to bude hodit.. http://ulozto.net/1319191/ktm-950-adventure-2003-service-manual.pdf

nenašel by se někde manuál v češtině na 950 adventure nebo něco podrobnýho o motoru atd.Cokoli uvítám dík.

Ví někdo za jak dlouho má zhasnou kantrolka mazání motoru u zahřátého motoru 950 adventure.Po nastartování svítí ještě cca 3 vteřiny.

Jinak abyste věděli o koho jde

Jasan

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
jo jo, měnit nic je to normální....s tím točením tam bude někde krpa, jedou oba válce? svíčky, špinavý vzduchový filtr,změněná zapalovací křivka eventuelně ventily, jinak doporučuji zajet někam do servisu, tam by to měli zjistit hned, KTM Vlašim nebo Renova Brno