Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Já su zvědaví kolik z nás Motoráj vůbec dojede do cíle??

ale šak počkejte příští rok, kam pojedu, tam to vyhraju

black: a ty mě taky ceš nasrat že?:D....si mototráj domlouvejte tak, abych to nevěděl

mira: no dneska sem byl na kontrole, nic nového...sem tajně doufal, že mi řekne, že už je to srostené a že můžu zase jezdit:D...tak mi to jenom přesádrovali a 9 října mi sundají sádru.)..a žebro je parádní, si velice rozmýšlím, jestli je opravdu nutné se na posteli přetočit, jestli mi to stojí za tu bolest

Pozor účastníci Motoráj Rallye co kdybychom si dali někde slezinu kdo, a jak pojedeme. Co vy na to

zdar, jak se daří, co dělá noha a žebro

kurna, takové pěkné počasí a já nemůžu jezdit..to je na posrání

Lada.s.
...a ostatní členové bandy potřebují vyprošťovací kurz ne?

...a ostatní členové bandy potřebují vyprošťovací kurz ne?

na Afriku je potřeba skupina C,T,strojnický průkaz na buldozer a výcvik u ženistů...to není motka pro každého

Hehéé

black, místo je už obsazeno Tigrem, stejně bych prý musel jet na Africe no a to je problem, protože nemám v řídičáku oprávnění na zemědělské stroje

black: žádné šance, dyt já se dolámu tam, kde to ostatní projedou s prstem v nose

Miro jeď s náma na Motoráj bude nás víc nebudeme se bát vlka nic, že nejede Hugila je docela na pí..., měl velké šance se umístit na předních místech ve své kategorii

Hoši na tej Afě byl Ještěr

Já byl taky včera na lučině a nikoho sem tam nepotkal

By mě zajímalo jak ten Tygří 3-válec jede, esi už to není moc "silniční" motor. Jinak jsme se byli projet na Lučině a potkali jsme tam kluka se starší Afrou, měl nálepku eadv.banda a prý se zná s Helmutem, tak si říkám kua jak je ten svět malý

Hugila- tak jo

Tigřík mi vrtá hodně hlavou,doknce sem našel jeden tunerský kousek s 21"kolem a vidlemi WP prostě nááádhera.
Bigouš má poze ofroudovou patinu

mira: nemusíš to hrotit, Laďa s tigrem by jel místo mě...ten už to tušil hned v té hospodě na Přívozu, že nebudu schopen

A kdyby Helmut strávil víkend s tigrem na očích a ještě nějakým tím svezením, tak prodá ten svuj pojízdný kovošrot a kupuje Tigra:D

Miro budeš muset jet na africe

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
hoši co kdybychom si udělali v sobotu výlet někam do hor.Cestou zpět,se stavili za Hugilou,pochlubit se jak se nám celou sobotu pěkně jezdilo
Určitě by měl radost,že myslíme i na nemohoucí,možná by přichystal i nějaké pohoštění ve stínu zaprášené pApfriky