Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Black: na Motoráj nejedu

Hugila: Doufám, že na Motoráj pojedeš?? Na jak dlouho máš tu sádru???

Tak sme dneska byli prohnat Laďovýho Biga

Laďo pěkný avatár

ty jeden hugiláču!!! to je čistě tunerská práce

lada: myslím, že zanedlouho takového gangsta biga bude mít Helmut

A ještě jeden zajímavý BIG ala "local gangsta style"

http://img268.imageshack.us/img268/7875/big800bizar.jpg

Peco a výšky Biga se neboj, i takový lidi dokázali vyhrávat Dakar

http://i607.photobucket.com/albums/tt153/nave_01/DR-Z820Rahierversand.jpg

já to říkám furt,že ta Africa nejede a ta (momentálně) invalidní Hugila mi to furt nevěří

Peco ty v.le chceš říct,že muj drbíg nebyl pěkný

Peca: afrika vcelku jede, ale musíš ju furt držet nad 5tis otáček

Tak sem zase tu. V mojí jeskyni probíhá menší stěhování, bourání, betonování a malování, takže se na net vtírám k ostatním a zjišˇˇtuju že off-line počítač je uplně k h...u

No k tej Africe... svezení sice jenom kousek ale dobré. Na drapákách se to vlní jak had, moc to nejede a mám pocit že sedim na střeše

Už sem omrknul aj Laˇˇdův nový přírůstek a nutno konstatovat, že tak pěknýho BIGa sem v životě neviděl

A ty se Hugila brzo dej dohromady a díky za test ride

hugila- to jsi udělal dobře, já jsem se vymázl před 3 léty za deště jsem to v 80sáti narval do oplocenky, byla nově postavena přes cestu a uviděl jsem ji až na pár metrů a to už se nedalo nic dělat, měl jsem pohmožděné obě ramena, rozseklou ruku, a něco s klíční kostí, rameno mě bolí dodneška a klíční kost, když usínám na levé straně tak mi tak hlasitě přeskakuje, že mám obavy aby mi někama nevylezla, byl jsem hrdina a nešel jsem k felčarům, dnes vím že to byla chyba....

taky bach se už mnohl pojistit
u které pjišťovny si??Já tam zavolám a řeknu jim,že jezdíš jak hovado

....bych jim musel říct, že sem uklouzl na cédečku nebo že na mě spadl server :D....aspon ted vyzkouším moje úrazové pojištění, kolik mi za to dají

teda,ještě,že tu ženu máš jinak by si rozchodil

čéče kluci, žena do mě furt hučela at du na rentgen....tak tam dneska normálně dokulhám,,,,,a ven jedu na vozíku se sádrou na noze...

Ale doktor říkal, že je to v pohodě, že se ta kost nijak neposunula, tak to bude v poho srostlé....čemuž se divím, přece jenom sem s tou zlomeninou vcelku dlouho jezdil na motce a pokulhával po práci:D

Jo klidně bývám navečer ve Svatobořicích tak se ozvy na mobil posli SMS kdy tam budeš a já ti dám vědět, ale navečer mám čas určitě zatím čau

To je dokonce E-08

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
Hugila-zatím to neodhlašuj, možná bych jel místo tebe, zítra do 22.00 se vyjádřím