Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Klucí je to doma, asi mě ho bude líto vzít mimo asfalt

www.ribos.cz , se koukněte

hoď sem odkaz toh shopu uděláme mu tady menší neplacemo reklamu

mira: šak já vím ,že to mám jenom takové komáří kousnutí

ale už se poohlížím po mx botech

ten big je tak vyleštěný až je podezřelý

Hugila: gwert to má horší, jen pro silné povahy.... http://img58.imageshack.us/i/p1000835.jpg/

nepochopitelné jak muže byt Big čistý a neodřeny s naleštěným rámem.Se těším na společnou vyjížďku,trochu ho očešem

Hugilo je měl loni něco podobného jak ty 20 dní ortézu a rok bolesti při každém neopatrném došlápnutí.Mě jak se to stalo,tak sem se na tu nohu postavil až za 15 dní tak snad to nebudeš mět tak vážné

Borec v bazaru měl dovolenou, a AT už byla rezervovaná což jsem samozřejmě netušil, takže jsem si dělal falešné naděje. A s mým rozpočtem - než AT v pochybném stavu tak radši voňavného Biga

tak nakonec big jo...tsss

Pánové za hodinu odjíždím směr Slavkov u Brna pro tadyk tu leštěnku

benny nemá internet

rentgen není potřeba...zlomené, nalomené nebo vykloubené to stopro není, takže není co řešit

Hugila- pro jistotu by to chtělo rentgen.....

Benny se vůbec neozval, přijel v pohodě???

Mira: no jako otekla mi noha od prstů až do půlky lýtka, ale kotník drží na svém místě, nija kdiověn se nehýbe, tak si myslím, že sem si enom kvalitně protáhnul vazy

Pánové co jste tam dělali, když to tady čtu, tak škody jsou větší, jak požitek z jízdy

Hugila- jak vážné je to s tím kotníkem?

vidiš to na tvoje žebra sem zapoměl

Kurňa mě seten Tiger zamloval

jeli sme furt za nějakou modrou káťou, beztak za všechno může ona:D

hoši a kudy že jste to jezdili

tož to bys mohl, pokřtit novou motku

Panenkomarja

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
Lada.s: No pro jízdu mimo asfalt to bude chtít vyměnit obutí protože E-07 toho moc nepobere