Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

tak hadry jsem umyl po příjezdu hadicí přímo na sobě a káča teprve čeká, vypadá jak kdyby měla pleťovou masku

VIDEO: V sekci video jsou 2 videa ze sobotní vyjížďky

Jo holka to ti neřeknu, ale zkus napsat přímo Rumas-ovi v profilu má emailovou adresu

ahojky všem, chci překvapit mého přítele touží po KTM jakou měl "RUMAS" na osobním profilu. Mohla byvh se dozvědět o jaký typ se jedná. Díky Renata

já sem se dnes taky umýval a pral vapka mě koplet umyla

tak ja uz mam taky oprano a umyto

Benny: Vydrž nějak se to skurvilo při nahrávání bude potom odkaz v sekci VIDEA

tak už jsem vylezl z pelechu,odpočatý,už jsem zapoměl i na včerejší hardcore a jel bych znova

teď jdu umývat mašinu,tak zasranou jsem ji snad ještě neměl,vydím to tak na dvě hoďky,než se to začne zas podobat motorce

kde je to video___????????????

tak ja se taky pridam :sado maso jak prase ale dal bych to znova

Jo jo jak pravíš předsedo bylo to včera opravdu luxusní poježdění hned sem hodím fotky a video

mě chcete nasrat že

bylo to dobrý, mě se to líbilo, trasa po deštích podle očekávání luxusní,skvělá týmová práce při vytahování strojů a překonávání kritických míst, to všechno za občasného chlazení deštěm, no prostě bomba

to je fakt,kdybi bylo cesty zpět tak se otočím a jedu z tam co nejrychleji pryč

posilovna to byla hlavně na psychyku,jet na takových gumách takový terén byla absolutní magořina,ani jsem nevěřil,že některé úseky projedu

dnes to byla pěkná posilovna

hm, tak mám doma vcelku dusno s bouřkou, tak nevím, jestli zitra budu moct

hlásí oblačno, místy přehánky, to je v pohodě....aspon bude bahno a nebuou vylezlí tůristi

Pánové zítra to s tím offováním nevypadá moc valně hlásí na celý den chcanec

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 6
nooo,taky bych se rád nechal překvapit a dostal KTMku,ale ještě jsem takovou borku nepotkal,co by do mě tak zainvestovala