Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

zdar, co se týká výjezdu 25.7 hodím sem informace o ve středu

jj taky bych rad vedel jakto, ze zas BIG???
nedal si na ostrotu dopustit prece...
caw

Na sobotu zatím není domluveno nic konkrétního,jen Mira poslal takový náznak trasy,kterou sme jeli minule...Pro Biga měla destrukční následky

Lado S čoveče já si myslel,že si děláš kozy

Musíš mi někdy poreferovat o tom co tě zpět přivedlo k Bigu

bleku,taky beru 3 ks,tak je vem v sobotu,kdybych náhodou nejel,tak je vezme benny k sobě,že?

zdar pánové,tak jsem tu chvíli nebyl,vidím,že se na sobotu něco plánuje,tak bych se přidal

kde je ten sraz v sobotu a kdy,má být prý pěkně,tak doufám,že to moje ojetá 09 zvládne,ještě se mi to nechce přezouvat

Motoráj rallye jedu taky(start.č.37), tak chci požádat, jestli mi tam někdo přiveze dvě nálepky.díky

prodám ti mojého

Zato já zas kupuju Biga

Tak jestli baskr poridi to werko,tak s nim chci jet zabahnit

Baskr chce nejspíš začít jezdit s náma tak si chce koupit něco ostřejšího

bleku vem me tri ks. jede helmut ja ty a hugilos

Madman650: Tobě ještě nepřidělili číslo na MRR?? nebo ses na to vysral a nejedeš

Tak pánové kdo jedete na MRR moje startovní číslo je 87
Benny: Nálepky v sobotu veznu

miro :kde a v kolik sraz?????????

bleku:vem sebou v sobotu ty samolepky

MiraKTM: Mrkni na toto http://www.motoinzerce.cz/motorky/bmw/313913-f-650-gs-dakar.html Báskr prodává motorku

zaleží na počasí, ale jinak to bude v klidu, dal bych Lopeník jak jsme byli naposledy s Helmutem a Hugilou, odtud směr Brummov a uvidíme, tam to ještě neznám, podle mapy to vypadá zajímavě

No to asi jo Miro, už sme dlouho nepodnikli žádnou brutus akci, ale zas aby jsme to všichni ve zdraví přežilia nemuseli 2 měsíce trávit ve špitálu.
A kde to chceš naplánovat ČR nebo SR

tak jo na 25.7 naplánuji nějaký celodenní brutus!!!! aby jste dobře potrénovali a nedělali ostudu na MR

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
Na ostré enduro bych nikdy nedal dopustit, ale asi jen jako druhou motorku. Chybí mě univezrálnost a mobilita. V současné době si dvě motorky nemůžu dovolit, a moje priority jsou trošku jinde, takže cestovní enduro asi dostane přednost před ostrým 2T...