Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

for Madman:
Úhrada startovného je možná pouze převodem nebo vkladem na bankovní účet pořadatele.
Číslo účtu pro úhradu startovného:
RaiffeisenBank, a.s.
1057006272/5500
IBAN kód pro platby ze zahraničí CZ6155000000001057006272
Při platbě startovného prosím VŽDY uvádějte VARIABILNí SYMBOL, který obdržíte emailem po přihlášení jezdce do závodu.
Startovné je nevratné (s výjimkou situace, kdy dojde ke zrušení závodu ze strany pořadatele).

na Rally je uz STOP prihlasky

Helmut-jo bylo to naučné, vyslechl jsem cosi o kočárku a raději jsem nesundával ani přilbu.....

Míro dík za dovoz,pak se vyrovnáme

cus lidi:tak me startovni cislo na MRR je :75:

MiraKTM: Jinak číslo na mobil mám v profilu, pokud ho nemáš v mobilu

Zítra jdu na houby do lesa a nevím kdy přijdu zkus mi poslat SMS a já ti napíšu kde se momentálně nacházím budu v dosahu tak do 10km od Kyjova

Zdar blacku, kde budeš zítra v 18.00 přijedu si, dej jsem souřadnice, ale ne že to bude do Moskvy

blacku ja 3ks

Romanoss: 5ekni kolik jich chceš já to dám do obálky a pošlu ti je na dobírku poštou cena za kus je 10kč plus dobírka

Mluvil jsem z jednou slečnou co to má na starosti, jakmile bude 100 přihlášek, tzn. 100 lidí dostane odpověď že je zaregistrováno na motoráj rallye, tak se čeká do určitého data kolik lidí to zaplatí a pak se doplní zbytek dalšími zájemci kteří poslali přihlášku, ale už se nevlezli do první 100-ky

ještě by mě zajímalo,když zaplatím a už bude přes limit účastníků,tak mi prachy vrátí,nebo jak

tak se přizpůsobím většině a pro letošek si teda ženu taky ponechám

Ahoj,tak jsme zase doma,jak jsem koukal,jsou už loga,jak probíhá distribuce?

hugila"

startovné na rally poslané, snad ještě budou volné místa

madman: tož po zvážení všech pro a proti, sem se rozhodl, že bude výhodnější ukrajinu tento rok vynechat a ženu si ponechat:D

Klucí ale co by sme bez těch našich ženských dělali, museli by sme si ochočit nějaké jiné zvířátko

tak já to přes týden taky zaplatím,ať mám jistotu,že bude místo

Hugila,tak si tu rallye dej čtyřikrát dokola a máš to jak na Ukrajině

žena ti zatrhla ukrajinu

Madman650: Já jsem to už zaplatil, protože do závodu tě zařadí až po zaplacení a pojedu asi po vlastní ose, protože tady z jihu nikdo s vozíkem nejede. Možná si půjčím dodávku ale to by muselo být opravdu hnusné počasí.

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 6
Razz XT660R
Chce to chvilku vyčkat, já psal jedný z organizátorů MRR a bylo mi řečeno, že startovné se má uhradit do určité doby, kdo tak neudělá bude nahrazen jinými zájemci, kteří se zaregistrovali, ale už jim nedošel email o zaplacení