Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Nedělá fakt prodává be nny http://www.motoinzerce.cz/motorky/ktm/308724-640-lc4-adventure-r.html

ta rozeta na 500 a kolecko 200

dělá sí kozy,chce si koupit biga

benny,to si děláš kozy,nebo ji fakt prodáváš?
co ta rozeta,už máš novou,na kolik vyšla?

pokud ji prodam tak nebudu kupovat nic

Miro,to jsou ti mladí nevyřádění kluci

hugila:video sem viděl,ale jinak fakt asi den blbec,ale určitě jste si to vybrali na dlouho dopředu a možná i za mě

ty jo, madman- fakt nemůžou jezdit bez dozoru

madman: takže sobotní vyjíždka proběhla asi takto.....vyrazím z baráku, profrčím lesem, pak vyjedu na asfalt a zdá se mi že mi nějak plave a hučí zadek....no jistě, guma prázdná....tak dojedu 200 metrů ke kámošům do servisu, šup na přezouvačku, pučuju si 18ku dušu od kámoše, vyměnit a jedu do doubrav na místo srazu...přijíždím s hodinovým zpožděním. hend jak přijedu, jedu kolem policajti, vidí tři motorky, zastavují, následuje kontorla, dýchání, zapsání si našich značek a jmen, páč kolem provodova údajně často jezdí partička asi 20 motorek a čtyřkolek a chovají se jak hovada. tak is říkám skvělé no....tak se tedy vydáme do lesů, v prvním výjezdu se bennymu rozapdá kufr a trousí věci na zem...posbíráme věci, sundám Biga z ležícího Helmuta a pokračujeme dál...po pár kilometrech přejíždíme hlavní silnici a chvilk ustojíme u silnice na parkovišti....
vzápětí se kolem hrne traktorek s hajným..hajný svižně seskakuje, a de nás preventivně vypičovat.....něco o ministerstvu, erozních rýhách, šulinech se špianvýma značkama, hovadama co jezdí po horách, policjtech, pokutách a že asi nachystá na motorkáře pasti...tak teda usuzujeme, že nemá cenu se pouštět dál, tak že teda pojedem na jih k Helmutovi....v Uhbrodě helmut jedoucí jako první, zpomaluje a zastavuje...koukám že má prázdnou přední gumu..náhodou je to přímo před pneuservisem

ta ksi to tak šviháme, jedu první, a vidím předem nou úsek cca 80 metrů polní cesty zanesený naplavanou hlínou z pola....tak hugila samozřejmě neuvažuje a valí to přímo středem bahýnkem....helmut jedoucí za mnou se nechce nechta zahanbit a pouští se za mnou...výsledkem jsou dva mastodontí ležící v hlubokém bahně se zalepenýma blatníkama

po laškování ve vodě se teda vydáváme dál po polních a lesních cestách okolo slavkova, pak zastavujeme v horním němčí v hospodě na osvěžení, hugila se snaží ubalit cigaretu z mokrého tabáku...posléze vyrážíme domů, a hugila zjištujě, že mu dou nějaké vibrace do pravé stupačky a trošku se mu kvedlá zadní kolo...při náklonu se ozává dření a praskání....Hugilu chytá rapl, do přilby si mumlá něco škaredého a ložisko neložisko to švihá dom jak magor, bennyho nechavá nběkde za sebou....cestou se ložisko kompletně rozpadlo a vysypalo, tak už to aspon nevibrovalo a neskřípalo, kol ose ovšem kvedlalo dál...
přijedu domů. kouknu tady na diskuzi a benny jako závěrečnou tečku za vyjíždkou hlásí, že ztratil klíče od domu a od auta....
tož tak sme tu bez tebe jezdili

nazdar kluci,tak už jsem doma ze Šumavy,najeto 900km a zadek necítím

Hugila:co jste tu vyváděli,když jsem vás tu nechal bez dozoru

co bylo s policajtama a hajným,naháněli vás někde?
a co to ložisko?jestli se o to staráš stejně jako o řetěz,tak se ani nedivím

Benny: A co když to prodáš to z tebe zůstane tencochodipesky a nebo chceš jít do něčeho jinýho???

a cokdyž to prodáš?? to si určitě koupíš biga

kdo ti to leštil

jo motorku prodavam

benny: co to je za provokaci?

Benny: Ty prodáváš motorku?? Na čem pojedeš???

Tak se vymáčkněte já jsem zaregistrovaný ale taky jsem to ještě nezaplatil

no já bych taky jel,ale ještě sem to neplatil

ja asi jedu

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 5
benny- ty opouštíš řady enduráků (KTM) a jdeš na mopedy ???