Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

liskni jim...takové věci se nedělají

no,řekl bych,že ti by moc daleko s náma nedojeli,mají přezuty silniční gumy,alespoň jeden,co vím

myslím, že se sobotou můžeš počítat....kdyžtak řekni i klukům s xrkama

tak co,počítat s tou sobotou?Záleží trochu na počasí,odpoledne má zas pršet,takže se rozhodnem v sobotu ráno,podle situace.Za dvě tři hodinky bysme mohli zvládnout pěkné poježdění

vzdy pripraven

nějakej chytrej semizdá:D.....bys čučel, s kama se v sobotu vyhrabala, a nikdo nemusel pomáhat

radši už se chystej a nemudruj

a jestli potrebujes do tela.tak si te muzem s madmanem podat hned na pumpe

staci jedna louze a mas na dopoledne postarano

madman: no chci si dát pořádně do těla, takže když bude mít co dělat abych to zvládnul, tak tím budu radši

což o to,hostýnky bych taky dal,ale bude to mazec,protože je tolik bahna,že na těch mojich gumách budou velké problémy,jak sem si ověřil minulou sobotu a to nebylo tak popršené jak teď.Ale zase se mi do toho na sobotu něco cpe,tak nevím jestli mi to vyjde.Ale tak do jedné hodiny bych čas měl.Kdybysme dali sraz v 9.30 v Bystřici,tak je času dost na pěkné poježdění.Ono masotras je tu spousta,myslím že i takových,že by afrika měla co dělat aby to zvládla

tak bych na sobotu navrhoval bud vizovice/do lidečka a zpět/, nebo hostýnky /s obědem v rajnochovicích/ nebo Buchláky...mě by vyhovovali vizovice, páč to bude mazec p otěch deštích....pokud by madman neměl nějakou masotrasu v hostýnkách

souhlasim s hugilem..sobotu i nedeli mam volnou

tak můžem dát něco v sobotu, a na nedělu si nechat ten výlet podél hranice

já v tu sobotu opravdu nemůžu...aspoň zatím to tak vypadá

no,v neděli už něco mám,takže bych jel s váma někdy příště....
neděle já celkově nejezdím,všude je plno policajtů,turistů,cyklistů a další havěti

tak jako i ta neděla by nebyl špatná....ale je mi to jedno

tak bez do prace v nedeli

Hošaní nechcete tu akci 27.6. přesunout na neděli 28.6.mám taky neblahý pocit,že budu muset do práce

po několikaletém bádání jsem se ustálil na C11 na předu a EF O5 na zadu, dá se stím i slušně na asfal

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
tak jak to je stou sobotou ??v kolik a kde???????????