Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

už sem z toho jeleň píšu 05 tam kde chi napsat 02

no jenže ten trelborg v 17 je uzký jak svina, o 4 cm užší než c-02...

dělají se v 17
http://www.motorkar.net/motopneu-trellborg-army-zbozi-100515.html na zadek bych dal c 05 přeci jenom je o 500kč levnější

madman:to mě taky vcelku štve, že v 17-kách není výběr....
vážně uvažuju nad tím, že našetřím, a přepletu na 18ku excel

Sem se díval,že ten Trelleborg se v 17 nedělá,celkově se moc gum ve velikosti 17 nedělá.nN předchozí motorce jsem měl vzadu 18 ráfek a tam byl větší výběr.Nebyla špatná c - 04 od mitasu

benny a proč ne ta 05,když ji tady už má vyzkoušeno víc lidí?

http://www.alevnejsi.cz/Mitas-EF-06-90-90-21-54R-SUPER-p-1098.html tohle bude dalsi

ta c 19 má moc na řídko špalky,takové gumy nemám moc rád

ale ta 05 se mi zalíbila,takže asi ji zkusím a vzadu bezkonkurenční c 02 a bude to palba

nevím naco jsem tu 09 kupoval,asi ju dám otcovi,ať si ju dá na dvoukolák

bude si muset ale ještě jednu dokoupit

na boxery se nejede

c 05 vydrží v terénu i na cestě víc než 09,já sem na 09 najel tak 5000km a to posledních 1000km byl v terénu absolutně nepoužitelná:Jezdím vycházkovím tempem a brzdím jen motorem

takže si kup c 05 nebo Trelleborg army speciál-ta je podobná 09 jen má špalky o 1cm vyšší a taky měkčí,kolik vydrží nevím,je hodně používaná u velkých strojů které moc netáhnou třeba Paprica twin

žádné boxery,radši pojedme to, jak sme se domlouvali s mirou

jedem na boxery??byl jsem na trati v Mohelnici a jsou tam jen dva pěkné výjezdy jinak nuda

ja ted premyslim o c 19 na predek

no tak ta přední 09 je oproti c-05 hladká jak dětská prdelka...c-05 je struhadlo, vcelku drobné a vysoké špunty blízko u sebe

je fakt,že záleží jak vysoké má špalky,já mám doma novou 09,jsem si ji objednal a jelikož jsem ji nikdy neměl,tak mě překvapila,jak malé má špalky

takže ji asi nebudu ani obouvat a prodám ji

hugila:proč ne?,však nejezdím jak závodník a v terénu to tak moc nemizí

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
madmn:ja mam radwji ridke spunty