Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Helmut:co to je dobrá životnost?

no tak víš jak, afrika netáhne, tak když už ji rozjedu, tak moc nebrzdím, abych neztrácel pracně získanou rychlost

aspoň někdy

byl sem rychlejší než ty ha

ha

madman: na asfaltu drží pěkně, akorát mám obavy aby rychle nemizela....helmut ji má taky obutou a dýl než já, tož by mohl podat podrobnější zprávu

mám na předku taky 05 a sem s ní spokojeny,drží na asfaltu dobře,jak v náklonu tak při brzdění i její životnost je dobrá,troufnul bych si říct,že vydrží víc jak 09

Hugila:jak se chová ta 05 na asfaltu v zatáčkách,drží dobře,nebo ještě ji nemáš ověřenou?

jj byl to včera pěkný kulturní zážitek.Sledovat Afriku jak si to hrne po blátě na nových c05

Pořád sem si říkal,že ten čověk musí byt bláááázen,že s tou paprikou tak letí

já ne,já peru

tak co prdi pojede dnes nekdo jezdit?kdyz je tak slunecno?

madman: si dělám srandu

hlavní je, že sme si všichni prima zajezdili...i když já si připadal jak v nějakém baletu Angelika, páč Mira tam pokulhával jak žofré de pejrak a helmut baletil jak Harapes za mlada

Hugila:však už jsem vás jednou pozval a ten dnešek byl fakt neplánovaný,počítal jsem spíše s tím zítřkem,ale tak se mi to dnes zalíbilo,že z toho bylo pěkné poježdění na celé odpoledne

mě se to taky trošku klouzalo a užíval sem si to

Hugila, to bylo vidět, že Ti to pěkně drží, mě to na tom blátě dost ujíždělo, moc jsem nemohl do stupaček. to koleno není ještě nic moc

mira: jojo,dobré to bylo, sem si pěkně otestoval c-05

no já s zítřkem nevím....ráno sem byl nachcípaný jenom trochu, ale myslím, že to odpoledne v durchmokrých botech té virózce hodně prospělo:D...uvidíme jak mi bude

madman: kurna, a nás nepozveš pojezdit do hostýnek...soukromníku

madman, taky jsme tak pojezdili, žádný prach

tak ja doufam ze se zitra pojede

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 4
madman: kurnik, nemůžeš chtít po mx gumě aby vydržela 10 000