Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

tak sme dorazili v pořádku

takže mám vyrazit směr slavkov?

my jedem

tak jak kuci, jede dneska někdo?

http://www.mapy.cz/#x=140636493@y=132693839@z=12@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=doubravy@sss=1@ssp=12

tak zitra pojedem s hugilou vizovicke vrchy.kdo ma zajem tak v 09 30 v dobravach

tak, já vyrážím do depa na kafe a předstartovní přípravu, tak tu pak písněte, jestli jo nebo ne

tak v kolik to odpiskame???

a zitra klidně znova:D

no pokud dneska padne ježdění na jihu, tak je dneska dám, v rámci tréninku na Ukrajinu

prsi... zitra bych jel

V 10 už to bude v klidu, ted tam přes vás na jihu de poslední pás srážek

benny: kdyby to kluci zrušili ,dal bys se mnou vizovice?

tak změna!!!Uvidíme jak bude v 10 hodin,pokud bude ještě pršet tak acki rušíme!!!
Přesunem ji na zítra

souhlassss

co takhle posunout start třeby na 11 hodin,třeba se to počasí umoudří

tady se to vyvíjí tak,že prší

tady vytrvale prší.......domluvíme se s Helmutem a dáme vědět jestli pojedem.....

tak podle radarových snímků to vypadá tak, že pokud pojedeme podel slovenské hranice tak to bude vcelku v pohodě, protže tam nijak moc neprší....uvidíme za dvě hodky, ja kse to ještě vyvine

na C-2 se pojede dobře,já tam mám poloojetou 09,to by bylo tak akorát na pěkné driftování za takového počasí

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
benny,zitra tu vyjizdku rusim,jestli teda pojedete.Ja pred chvili dojel,luxusne jsem pojezdil po horach,,dojel spinavy,zabahneny,mokry,tak me to do zitrka stejne neuschne.A taky toho mam dost.Myslel jsem,ze dam neco lehciho a kratsiho,ale neodolal jsem a zmenilo se to v hard