Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Na víkend hlásí chcanec rozhodnu se podle počasí ráno

..a kdyby sme jeli svižným tempem, tak by sme mohli dát i vizovické vrchy od východu

helmut: trénovat se musí, čili si musíš udělat i čas na ježdění.)

nevím nevím mám toho na tenhle víkend tolik

jo, v pohodě, to bude príma svezení si myslím

A vyjíždku byhc podnikl, i kdyby lehce pršelo

Zdar pánové,neměl jsem moc času plánovat něco nového, tak navrhuji kombinaci,sraz 20.6 ve Slavkově pod Javořinou odtud terénkem na Lopeník,pak přes Machnac bych to nabral podél hranice směrem na Brumov-Bylnice (podle času uvidíme kam až dorazíme) čas setkání navrhnětenebo navrhněte něco jiného

Já myslím, že se nějak domluvíme....

tak zkusím nějakou trasu navrhnout a hodím to sem

no já bych v sobotu mohl, tak cca od 9:00 do 15:00

ja osobne 20. nemuzu

vyrazit by jsme někam mohli,ale rád bych zkusil někde něco nového,tady už znám každou zaječí stezku

no pokud by v sobotu bylo tak nějak hnusně, tak by sme mohli vyrazit někam do lesů a kopců, by tam nebyli turisti a cyklisti

jo,ta pískovna vypadá dobře,příště se přidám,už mě nebaví padat jen v lese do kamení,občas bych rád i něco měkkého

taky bych bral tuto sobotu,záleží ale na počasí,hlásí tak nějak všelijak

Benny: Nechcete to přesunout na 20.6. já v nedělu 21.6. jedu zase do Ruska a vrátím ce až 2.7. takže bych nemohl přijet

bleku:nekdo to musel

cus miro: velkou akci planujeme na 27.06 v radejove

Jo a ještě jsem vložil do sekce video a do fotogalerie nějaké věci, aby ste viděli, že se taky neflákám

Doufám že do té doby budu mít ty nálepky co slibuju, jak slibotechna, už pěknou dobu

MiraKTM: Zdarvím tě, já myslel, že jsi tak zabraný do práce, že nemáš ani čas napsat pár řádek, já su pro uspořádat nějakou společnou akci
Benny: Fakt pěkný videa, ale mezi námi v rámci solidaryty ti kolega Hugila mohl s tou motorkou pomoct

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 1
hlásí zataženo s občasným deštěm ,to je na ježdění ideální
madman: doufám, že se taky pudeš projet