Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

v rumunsku potrénuješ a na ukrajině na ostro....přece nebudeš sedět doma za kamnama, když mužeš potit krev a žrat bahno na ukrajině

Hugila:to máš u mě velké plus

já zase chci, aby ses zůčastnil

já přihlášený ještě nejsem, čekám jak se vyvine finanční situace, což bych měl vědět zhruba za 3 týdny

tě nechcu vystrnadit,už si součást party,co jste byli ted na slovensku ne?

ale dal bych si říct,nějak mě ten benny nakazil

už ste zaregistrovaní?

madman: no tak nějak počítáme, že pojede i Helmut, a vezme opět dodávku a vozík....což je místo pro 3 lidi a 3 motorky....čili by ste mě naložili bágly a já bych jel po vlastní ose

tak to je rozumné za ty peníze je toho dost,benny říkal něco o deseti litrech,a myslel jsem,že je to bez jídla a ubytování

benny: mylsím, že nejsuprovější pocit si měl, když si měl uviděl na té mx trati:D:D

kde je nějaký odkaz na tu Ukrajinu?

benny,ty nemáš informace,jak se ostatní staví k tomu Rumunsku?

jak rika hugila...je to rozdil kdyz jedes jen tak a kdyz jedes zavod..ja tak jel poprve a mel jsem super pocit

no mě to za ty prachy přijde jako luxusní dovolená spojená s parádním poježděním

hugila:jestli je to ta akce,co říkal benny,tak se mi to za ty prachy zdá hodně ujetý

se domluvme a jeďme na svoji vlastní akci a bude nás to stát polovic a muzem jezdit jak nas napadne

madman: tak to "někdy" bude v srpnu na Ukrajině doufám

Ahoj,pokud na Rumunsko nic moc reakce,tak nabízím na začátek července průsmyky v Alpách a Dolomitech cca 2300 -2500km.Není to sice terén,ale přírody a cestování si užijem dost a dost. Tak pokud by měl někdo zájem tak zatím jedem dva páry.

Hugila:asi máš pravdu,někdy to zkusím s váma

madman: tak organizované akce....já sem nějak tu organizaci ted nepocitoval, kromě přejímky.....vyfasuješ roadbook a jedeš sám za sebe

Hugila:nemám moc rád takové velké organizované akce,není nad to,když se sejde pár nadšenců,vytvoří si svůj program a hlavně poznávají nové místa,kraje,země...
Občas bych se tomu nebránil,něco takového zkusit,ale hlavně rád cestuju,v terénu jsem neustále,tak mě spíše láka nějaké to cestování
Jen mi nejde do hlavy,proč se na to Rumunsko nikdo neregistruje,teď nevím,jestli s tím počítat,nebo ne.Protože jinak si naplánuju vlastní cestu

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
nemam zadne informace od nikoho o rumunsku...