Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

já tam dával Motul 5100, a teď naposled ani nevím,co to bylo,bral jsem sudový od kluků ze servisu

Benny já tam leju Motorex

kdyz uz to tady je tak co davate za oil do motorek ha???

madman:jo to je v poho

Zdar kluci já se právě vrátil opět z ruska zítra půjdu ošéfovat ty nálepky jak budou tak hned dám vědět zatím se mějte a jinak nejezdím po Enduro Vysočina generálkuju centrál a konečně jsem se pustil do výměny předních vydlí za UP-Sidy

madman: tož potřeboval sem jezdit a nebyli peníze na novou řetězovku

lukas: to je jedno, kterou z těch značek zvolíš, všechyn sou dobré

tak oznaceni vizkozity je 10w40 polosyntetika a to si myslim ze je pro xt ideal

hugila,ty seš teda hovádko,nechat to dojít tak daleko

madman: jojo, je ta mrtvá, že na rozetě už skoro nejsou zuby a řetěz je tak vytahaný, že mám napínáky na max a stejně je úplně volný a přeskakuje...kurna, když budeš v březolupech, tak já se zkusím domluvit s kámošem ,on je z bohuslavic a tam ty okolní kopce a lesy má dobře projeté ,tam se dá taky vcelku dobře pojezdit..

benny,už máš vyřešené zavazadla do Romanie?

já se v sobotu chystám do Březolup,je tam celostátní motoburza,jezdím tam každý rok.Odtamtud by se dalo někam vyjet,třeba do buchlovských kopců

Hugila,to máš tu starou řetězovku tak zřízenou,že už nezvládne vyjížďku ?

na značce až tak nesejde,důležitá je viskozita

motorex

Zdravim chci se zeptat jaky olej by jste mi doporucili nalit do yamahy xt 600 e....vybiram si mezi znackami valvoline,castrol nebo repsol vsechny polosyntetika 10w40 jen nevim kterou znacku diky za odpovedi

najde se nejaky poradatel na sobotu??

Stehno: Jsem rád že jste dorazili v pořádku!!

no pokud mi stihne do pátku přijít nová řetězovka, tak bych o víkendu taky zajezdil

to chce foto

V nedělu jsem dojel z GG a mám ještě mozol na zadku , ale stálo to za to 1750km a super svezení a ten pohled.Bohužel jsme se nedostali až úplně na vrchol páč spadla lavina

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 4
já dávám Motorex a jsem spokojen