Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Stehno: z Prahy je to nejkratší cestou skoro 600km.A to jsou v toum nejspíš nacpané samé dálnice!

Romanos jedem ve trojku a plan je jednoduchý v pátek dorazit a pojezdi v sobotu a podle času a možností mrknout na vodopády a td.nocleh je zajištěn cca 20eur se snídaní

je tady zajímavá akce, http://rally.motoride.sk zvažuji se přihlásit, jel by jste někdo?

blek:cucel jsem na videa co jsou na motorkarich ..asi jsi tam taky..pocasi super to se to jezdilo co

Benny: Já jel předposlední obtížnost výjezdy sjezdy brody přes potoky, sem tam nějaká kaluž s rašelinou fakt super, výhoda je že si člověk může vybrat obtížnost na kterou se cítí, na podzim se jede znovu, určitě pojedu

Stehno: kdy jedete na GG? Tam bude ještě dost sněhu!! Chtěli jsme vyrazit na Sankt Nikolai im Sölktal a jek jsem zjistil tak to ještě není průjezdné,bohužel! Kolik vás jede a jakou cestu máte naplánovanou?

Tak už se mě to blíží příští týden Grossglockner nemá teda někdo zájem

Zajímavé a hodící se pro nás

Odhadem cca 70 lidí, přičemž na vyjížďku se udělali skupinky cca 8-10 lidí od hárd až po silniční skupinu, každý se zařadil dle svého gusta

kolik vas tam bylo?

Fotky klamou

no podle fotek a videi me to zas tak brutalni nepripada

Jo Vysočina je drsný kraj kde jsou drsné terény

Teprve tady jsem poznal jak je kdo sžitý se svou motorkou.... tak to asi muselo byt hodne narocny???

No kluci přišli ste o hodně, já jsem jel a vůbec nelituju, super poježdění, cca 130km v terénu, seper lidi, na podzim jedu znovu, pokud se bude konat znovu EV. Teprve tady jsem poznal jak je kdo sžitý se svou motorkou.... super akce

Lada.s. : doufám ,že trochu tady o tom poreferuješ,ať víme o co jsme přišli!!

Jojo udělali jste chybu že jste nejeli na EV...příště snad budete rozumnější

tak jsem se dnes svezl, ale pekny humus v tom vetru...videl jsem fotky a videa z EV (Bl@ck se stavil na kafe)
priste musime jet vsichni, jako skupina zrovna

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
miro:tak ja bych asi jel