Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

tak Bl@ck je na EV, co planujete na nedelu? snad mi to uz vyjde a projedu se nekam, hlasim se dobrovolne, jinak pojedu vyzvednout Bl@cka na tu vysocinu

cus:nojo oteplilo se tak ti turisti budou vsude kam se podivas

Chlapíci zdar-taky bych s váma rád vyrazil, ale skutečně neděle není ideální! Minulý týden jsme byli v sobotu už od 8,30 a v poledne už návrat a lidi jsme potkávali až těsně před poledne-což je fajn jak pro nás, tak pro ně... Kdyby náhodou teda byly ,,hostýnky,, v sobotu-přidám se..

Kucí dneska jdu skontrolovat ty loga a od příštího týdne by měli být k mání

Nazdar kluci tak jsem se na chvilku zas vrátil do ČR o výkendu jedu na tu Vysočinu,kdo se přidá???

benny,teď se ti tu asi nebude líbit,není sníh

je fakt,že teď je tu plno turistů,je to jak mouchy,sotva se oteplí,už to vylézá ven

hlavne pokud tam nebude dalsi :tereni autak

akorát mě ted napadlo , jestli náhodou nebude v nedělu v lese plno výletníků a kolařů.....a do Dvora bych zajel, na kus dobrého jídla

protoze v sobotu nemuzu

proč je ten ofroad naplánovaný na neděli a ne na sobotu?a kde to předběžně má být?

Kdo z vás teda jede na EV? Jen Black?

sem tam se urve blatník,blinkr i padák se podaří urvat

jojo, žádné řádění...jenom tak projíždíme, padáme,topíme motky, válíme se v bahně....normální vyjíždka

šak my neřádíme,jen projíždíme

Razz: sakra, toš dobré

BMW 800 jsem viděl a šel bych do něj taky, jak na cesty, tak na offík...možné ta váha...
jo Peco já uz to vymenil, mam ted XT660R r.v.2006

zdarec v nedeli muzem podniknout nejakou akci

Peca: o jiném než o dvouválci se nedá na delší cestování vůbec uvažovat! Nemluvě o tom když jedeš ve dvou a v plné náloži.Mám to vyzkoušené hodně dobře.Nejdřív 640 enduro a teď 950 Adv.

bo spíš nejedou

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 4
na nedeli se neco planuje ..ale zatim se nevi kde presne