Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Helmut: Říká se, že zkusit se má všechno pojedu se tam podívat a příští rok třeba nepojedu, nebo naopak.
Jo a ty videa na zkoukni to jsem se díval a nevím proč to nefachá, vložím to tam ještě jednou

Lada.s: Doufám, že ty to nevzdáš, kdy tam jedeš? Pojedeš po vlastní ose nebo jedeš autem??

A to jste mysleli že těch 80 lidí co bude na EV by jako jelo na hromadnou vyjížďku???

Též dvě beru

taky si myslím,že není nad to,když se sejde pár jedinců a ti si někam vyjedou podle nálady,než nějaké velké organizované akce....
Blacku,já bych si vzal též dvě samolepky

Blecku řekl mi,že se utvoří několika člené skupiny a ty si jedou kam chtějí,prostě organizace nijaká,
To můžem jet raději na Homolku bo do Vizovic
Jo a nějak nefungují videa co máš na Zkouknito

ja dva krat

Helmut: Tak poreferuj co ti řekl, stálo to tam za hovno nebo co???
S těma obrázkama to beru na vědomí

Já beru tři kusy jestli je to možné,díky

tak já tedy beru taky dva kousky samolepících obrázku

Blecku, ja bych si vzal 2 kusy.

Blecku já si psal s kamošem co tam byl loni a celkem mi to rozmluvil.Raději si uděláme nějaký pěkný výlet tady u nás třeba si dáme na čas Homolku

Pánové zítra jdu nechat udělat ty nálepky, nechám jich udělat 20ks a kdyby chtěl někdo víc tak není problém nechat přidělat

Helmut: Proč dostal si bobky že to Máťa nezvládne???

Děkuji pánové,je to paráda!!

Blacku ja tu vysočinu ruším

Pánové,kde se najdou ty videa,díky!

aha,já myslel,žes ho tento

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
Jasně že tam jedu, a to dělení do skupinek naprosto chápu a je to asi jediné možné řešení, protože si nedoskážu představit vyjet do lesa ve více jak 8-10 lidech, i to uz je hodne...