Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

hugila: v pátek deš taky na stromek?

....no minule sem měl ráno ještě ukrutný zbytkáč,páč sme šli večer s kámošma do lesa na vánoční stromeček ale velice rychle sem vystřízlivěl:D....
vyjede se v lidečku u čertových skal, u motorestu

tak to abych v pátek nešel na pivo,co

a kde se vyjede,někde u Polanky?

jinak po tom hřebeni ta trasa má 35 km, takže 70 km kvalitního offu, když to dáme tam i nazpátek

no blata zas tak moc nebylo, on jenom nebyl vyježděný a sžitý s motkou

posledne tam byl manik na o9 a bylo moc moc blata porad jsme ho tlacili -...ted to poleti snad

benny,na jak dlouho ten přejezd odhaduješ?posledně vám to dalo nějak zabrat,jestli si dobře pamatuju

asi jo, zítra to potvrdím

se tak dívám,že se nikdo další na sobotní akci akci nehlásí....
asi nemají vyladěné stroje na řidší horský vzduch

cus miro:to je teda ostuda

no taky jsem to byl protáhnout,a zjistil,že ta 09 oproti 02 je pořádný rozdíl,tak doufám,že si na to rychle zvyknu,abych nebyl v sobotu víc na zemi,než na motorce

já jsem se taky trochu projel a potupně pro mě musela přijet žena, jel jsem jen zaběhnout nové boty, na Advíkovi jsem zacpal přední hlatník, až jsem ho urval i s brzdovou hadičkou, samozřejmě vercajk doma

benny: neser

dneska jsem se trosku projel

stehnoo,by ses divil,jaké mám hospodářství

Pořád něco budovat,pak zjistíš,že máš padesát a životě jsi toho moc neprožil.Pak se o to stejně pobijou děcka

Pánové kde ten čas berete snad jste všichni z paneláku

kurnik, venku tak pěkně a já dřepím v práci a řeším zavirovaný kompl....no nejsem já blbec

cus tak ja taky obdrzel pozvanku

blatak.v sobotu se jede do vizovickejch kopcu

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
nene, tentokrát nikam nepudu a bude se připravovat