Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Hugila,si děláš prdel ne?Tam je to stejný jak tady,vždyť teprv slezl sníh,je všude bahno

Pec,kup si Horneta 900,to je super stroj,je to taková moje tajná láska,ale endura se nechcu zříct.Tak třeba někdy v budoucnu,až už se v terénu neudržím na motorce,tak přejdu na silnici

jestli mě tam zas nesfoukne ten nápor vzduchu

madman: tak tvým podmínkám plně odpovídá hřebenová cesta po modré ve vizovických vrchách

já bych to viděl někam na jih,tady je plno bahna a nemám chuť se pořád v tom marastu pohybovat.
Dal bych si říct nějaký pisek,lesní pěšiny a tak

be nny: Enzo... proč ne, založíš mě? Co...?

Na klikatice je dobrý SV 650 který už sem měl

Ale zase nestíhám na rovinkách... No bude to těžká volba co pořídit.

tak zatim ano.otazka zni kam??

benny,co ta sobota,jel bys taky?

peca kup si :ferrari enzo a mas po starostech

Hugila: tak tak předsedo

peca: to ce dvouvál do V, 750 ccm a nebudou stíhat oni tobě na rozbitých okreskách

madman: asi zase na chvíli skočim na silnici. Enduro mě baví, ale když jedu s kamošema se kterýma toho najezdim dost, nestíhám

Nedejbože ještě kdybych chtěl vzít někoho za sebe

http://www.motorkari.cz/video/fora/nemecke-rakouske/ktm-kniha-648.html
borec na endurku-asi začátečník

Ještě vyměň benzín v nádrži, a já si pro ten starej klidně dojedu a

tak dnes jsem tam hodil novou E-09,ta C-02 šla dolů a je schovaná zas na podzim.No a když už to bylo dole,tak jsem vyměnil i ložisko v rozetě.Už nevím roupama,co ještě vyměnit

Peca:už nebudeš endurářem?

madman: no chvíli možná jo

madman: zřejmě by se nejednalo o ježdění ve VP, ale o offroud výlet k moravské třebové a nazpátek, polní a lesní cesty s občasným přejezdem po kousku asfaltu...šak uvidíme co kluci vymyslí

Hugila:toš já su pro každou špatnost

jen doufám,že nebudem v tamním vojenském prostoru dělat pohyblivé terče

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 4
ba ne, není,,,,uvidíš, a kor když ted bude týden pěkně