Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jj měli kluci smůlu,nejde mi mi dohlavy jak mohl při předjíždění stojící kolony naprat do traktoru,musel jet jak prase,snad když něco takového předjíždím tak jedu prostředem silnice(nebo po poli)a pomalu,vždyť každou chvíli se někdo v koloně otáčí a jede z5

Ahoj,tak dneska i v nepřízni počasí 130 km,zrovna jsme dorazili,ještě jsme docela zmrzí

http://www.videa-youtube.com/video/PJCr_sWJBTE/akuma-electrochromatic-visor.html docela dobrej zlepšovák

Dnaska nějakých 160km

Hugila: mi bychom se přidali,jen je to trochu z ruky

už ji budu musest vyměnit tu volnoběžku,

helmut:ti teda nezavidim

sem si dal dneska pěkných pár desítek kilometrů onroad

a jestli bude zitra pěkně, tak chci vyrazit i se ženou na asfaltový výlet.....nepřidá se někdo?

Helmut ty vole šetři to ať máš jet načom do Rumunsko

mám zas na bigoušovi zakouslou volnoběžku

počasí je luxusní,ti blbouni hlásili na dnes pršet,tak jsem včera rozhodil přední vidlici na menší generálku a ono je venku tak pěkně.Až to složím,tak začne chcát

cus tady je 15ka.

JJ venku je krásně, právě sem vyměnil brzdový desky, ještě ji jdu umýt a promazat a jedeem

Slunce svítí jako prase, venku 11°C a tady se nic neděje, to je podezřelé

hugila.:nedrazdi hada bosou nohou

ha, dobrá mapa, díky vřelé

Ale může tě zastavit armáda nebo vojenska policie, takže bych to nebral na lehkou váhu. Tak se aspon vyýbej těm červeným místům

http://resize.like.cz/images/1238181842vvp.jpg

no jo, ale zase na druhou stranu mě VP nemůže zastavit nějaký myslivec, že tam dělám hluk a ničím přírodu

Hugilo, čéče do toho VP bych se asi bál. Zjišťoval jsem si ohledně toho nějaké info a zpravidla celoročně je tam armáda, tak bacha ať tě nesestřelí raketa země-země. Nebo spíše země-endurák

My jedem zítra pilovat fyzičku na příští víkend

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
helmut: no podle toho co psali na zlin,cz, tak ten traktor měl za sebou secí stroj, který přečuhoval...no a jak byla tma, tak ten secí stroj neviděl, a napral to do něho