Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Dmeska sem se byl mrknout na Pánově. Nic zázračnýho ale docela to šlo

Nevíte jak je to tam vlastně s tim vjezdem? Je to jako když vjedete na polňačku, nikde žádnej les, žádný zákaz. Tak aby mě tam pak nenaháněli cajti nebo nějaký vidláci..

tak zítra to vypadá na onroad vyjíždku k prostějovu, si zřejěm pojedu pro zadní stupačky na afriku

jj jsou drazí jak ku...kačky

Helmut:ono by v té Suzuce potřebovali pořádně nakopat,za ty ceny...
jsem tam včera kupoval segerovku,na zajištění gufera,je to jen kousek drátu a chtěli za to skoro 150kč a o dalších věcech nemluvě

jo,a zítra jedu pro novou sadu gum

zitra musím řezat dřevo

Hugila:co blbneš,zítra má pršet

dnes jsem rozebral přední vidle,vyčistil,vyměnil gufera,dal nový olej a zítra to budu skládat...
ještě chcu zkontrolovat i ventily...
červenec se blíží,tak motorka musí dostat,co potřebuje

kurna tady máte jazykový kouetk neb oco

Benny: tak aspoň jeden,tedy jestli je to vůbec z tvojí hlavy???!

malčiky

Ahoj Blecku: to jsem zvědav kolik lidiček tady přečetlo tvoje poslední slovo,chichi???!

Zdar kluci zdravim z Ruska dival jsem se ze ste pekne pojezdili az se vratim melo by to byt 9.4.2009 tak urcite nekam vyrazime a necham udelat ty nalepky zatim zdar малцикы

stejně se bude jezdit vesele dál

ať se podívá ten co tvoří ty zákony do lesa jaky bordel tam dělají stroje na těžbu dřeva.

jsou to všiváci,ti motorkáři,jezdí po lese,dělají bordel,ohrožují turisty a cyklisty,a někteří si ještě dělají díry do výfuku....
všechny bych pozavíral

Hošani taky mě došel zpravodaj domů s článkem jak se jezdí

Benny- jo je to tak, prodám mašiny a od malého si půjčím trojkolku, má tam taky drapáky

Servis dělám jedině doma

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
ale vzhledem k tomu že u prostějova je VP Dědice, tak zřejmě neodolám