Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

když ste u toho servisování, tak kdybyste někdy potřebovali služby opravdu kvalitního a šikovného mechanika se zlatýma rukama, tak vám můžu doporučit mého osobního servisáka

a co víkend pánové, nepudem někde olámat zrcátka?

Přesně tak. Dělej si všecko sám a máš svatej klid. Pokud nejsi dost zručnej, pozvi si kámoše co se v tom vyznaj. Při práci pokecáte, dáte nějaký to pivko, případně pak maso na oheň a máš pěkný odpoledne a mašinu v cajku

Jak tak čtu zkušenosti lidí se značkovýma servisama, sem rád že buď sám nebo s pomocí bráchy zvládnu servis doma. Navíc když spočítáš kolik si vemou za práci...

stehnoo,lepsi mas takove veci,ktere zvladnes udelat doma sam,zajedno usetris a za druhe mas jistotu,ze je to udelane poradne

Jak už jsem psal měl jsem stromka v servisu na seřízení ventilů Má zkušenost je docela otřesná se suzuki Přerov.

ještě neprozradil přesné místo kde se to pojede,jestli pojedu s Bigem tak jedině po vlastní ose

My ano,tedy pokud na nás zbude místo a dostanem pozvánku-což se asi nepovede!!

ta vysočina se jede kde přesně?jedete tam po vlastní ose?

no já jsem dnes koupil gufera,tak budu asi v sobotu měnit,už mi tečou

ta trať je před dřevohosticema vlevo,ve směru od bystřice,hned u silnice

v sobotu budu řezat dřevo a v neděli hraji poslední hokej tak mám víkend plný

madman "kde je ta trat?

cau planujete neco na sobotu nebo nedelu??

tak dnes jsem se byl podívat na jedné motokrosové trati kousek za bystřicí a moc se mi tam líbylo.Tak jak někdy budem jezdit v hostýnkách,tak tam můžem na chvíli zajet zablbnout.Je to jen taková hobby trať ve staré pískovně,takže je to poježděné všemi směry a každý si může vybrat obtížnostr,na jakou se cítí

tak doufám,že ano

pokud se tam vejdem

tak sem si poslal registraci na enduro vyeočina,tak se tam pěkně sejdem jak so to tam vyděl tak už tam je black a benny

A já žádnou

Já mám kawáckou zelenou

ptal sem se kamoša zo SLovenska a říkal,že ta vesta musí byt v KTM barvě

Řidič vozidla, které převáží osoby, musí zastavit před každým přejezdem.
Si dělaj kozy ne?! To se bude víc stát než jezdit. Takovýhle omezení podle mě zbytečně snižují plynulost provozu a vedou k většímu stresu za volantem, což způsobuje další chyby "ve zkratu" kdy řidič prostě vyraplí a udělá blbost...
Ty reflexní vesty.. mě to problém nedělá, vozim ji i u nás, ale třeba lidi na superspotrech bez úložných prostor z toho nebudou mít radost

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
Zvládnout to doma není problém no nebyl než se mě narodil prcek takže další koníček