Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Taky sem dneska trochu pojezdil. Kratší kolečko po silnici a pak sme se kolem Karlína vystřídali s bráchou a kamošem na KLR a trochu to ušpinili. E-09 dobré

Docela sem se zahřál (při jízdě i zvedání)

Ale celkově dneska super, už sem to potřeboval

helmut: kdyby mi trapně nedocházel benzín a místo bot neměl kýble s vodou, tak tam u vás jezdím eště včil, fakt paráda

sem rád,že se vám u nás líbilo

jo jak rikas panov nic moc

kurnik, dobré to bylo ,hlavně naučná stezka okolo Radějova, ta byla výborná...hmhm, chce to repete

kucííí já nejedu, budu kopat základy na baráček...
tak at se nam vydari pocasi

tak se rozhodlo ze rano v osm si dame vedet co a jak

madman: do hulína to máš kousek, a z hulína pojedeš za bennym ,to už na tebe tak foukat nebude...a pa kse přidám já, a můžeš jet na africe, se schováš za plexi a si v klidu:D

madman: jojo, ten přejezd je vostrý, taky se na to netěším....ale za to ježdění v písku to stojí

Hugila:na ježdění je počasí supr,ale na přejezd je na h....

takže to možná zítra protáhnu chvíli v místních lesích,ale ráno mám ještě nějaké povinnosti
A nebo sežeňte nějakého Tranzita,nahážem tam motorky a vyrazíme

helmut: neser prde

já bych měl zítra pracovat a ne jezdit po písku.Uvidím jak bude ráno a podle toho se rozhodnu

no podle předpovědi počasí má byt zitra polojasno až skoro jasno, 3-7 stupnů.....čili luxusní počasí na ježdění

stehnoo,do Přerova jezdím běžně,nemám tam špatné zkušenosti...
je fakt,že motorku do servisu nedávám a většinu věcí zvládnu sám

za ty prachy co píšeš,mám menší generálku

http://www.motorkari.cz/video/zajimava-videa/vymena-kola-pri-wheelie-13451.html

éééště že sem se nenechal nalákat na tu super akci od Suzuky

Tak pánové mám super zkušenost s Suzuki Přerov.Nechal jsem se nalákat na prohlídku za 990kč cena super ochota za mrzký peníz si mášu odvezli. poslal jsem obj. a že nechci měnit provozní kapaliny jen ať mrknou na ventily a pak to nastalo volal maník že jsou tam sjeté desky na zadu já vyměnit .Poté přišla faktura 6500kč

Madman: holka i kluk závodně plavou, třikrát týdně mají "raňák" a jinak každý den odpoledne ! Moc to nechápu,ale je to tak

kluci,kde jste všeci zalezlí,že tu každý den téměř nikdo není

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
Bylo fajn se projet!