Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Pánové vezl jsem holku ráno ve čtvrt na šest na tréning a byla chumelenice jako prase a když jsem po deváté znovu stával,tak byla zahrada zapadaná a na schodech do dílny bylo sněhu požehnaně!

tos byl ty?Já sem si říkal,co za úchyla mě tam stopuje a pak na mě mává.To sem tě fakt nepoznal,jsem byl zamyšlen

madman:vcera jsem na tebe maval v b.p.h. u valacha a ty nic

Na Hodonínsku je polojasno a 7°C, sice sem tam poletoval sníh, ale nic vážného, uvidíme zítra jak bude

Ty voe, v praze 15 cm sněhu? A na délku nebo na šířku?

Romanoss,to chceš říct,že je v Praze 15cm sněhu?
To zas bude ve zprávách,že Prahu postihla sněhová kalamita

U nás není ani vločka - naštěstí
Zítra má ale prý sněžit a sobotu být kolem nuly.Takže za mne tu vyjížďku vydím bledě

Zdar kucí pokud někde pojedete tak se hlavně nerozflákejte a dojeďte všichni v pořádku a jinak Vás všechny zdravím z RUSKA

Tady v Praze sice moc chladno není,zato je tu dost bílo dobrých 15cm

cus borci.v sobotu ma byt chladneji ale pokud nebude prset tak sto pro jedu

Helmut mám to tlačítko pokud to časově stihnu tak pojedu na Pánov taky jinak nevím.

Miro,to sem zadařilo,ale žádné velké škody,lepidlo od Breneru to za 20 minut opravilo a Bigouš je zas jak nový

jasně, v pátek to rozhodnem, no problem,

Kdyz vidim to pocasi tak nevim,nevim,nebylo by lepsi ten panov posunout na pristi vikend?rano to asi na delsi prejezd nebude,myslim nas co to mame dal

Helmut- díval jsem se na fotky v galerii, bigouna si dobře vytunil, fakt mu to sluší.

Helmut ja zapoměl zítra to napravím

Teď jste na to asi kápli

třeba jezdí na enduru právě proto,že ty jednobuchy obute do crossových gum ,při jízdě po asfaltě krásně vybrují (to mi bylo řečeno v sobotu

Romanoss:třeba si řekne,,konečně pořádní chlapi"

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
Romanoss,co se trénuje tak brzo ráno?