Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Helmut:třeba se na hrbolaté polňačce udělá dřív,než na ten kopec dojedeš

STEHNOO díval ses mi po tom spínačí

jízda na enduru je taky velmi romantická

Madman:jestli to náhodou někde neopsal??!

blatak:tak to jsi napsal hezky,to zní skoro jako poezie

CHlapi jestli jeste muzu k tem masinam,enduro je podle me to nejlepsi spojeni pro toho kdo ma rad prirodu,les a zaroven motorky,neznam vetsi pocit svobody nez se na masine dostat tam kde chci

ten set vypadá dobře,ale na mojem stroji by to nesedělo
Hugila:hlásí teploty kolem nuly,tak pokud se to neumoudří,tak to asi odložím,až bude tepleji.Zdraví mám jen jedno

Stehno: Jezdíme se třema kuframa,tak, tak se tam vejdem ,když jedem někam do pensionu. Když se chceme vypravit třeba i pod stan tak toho musíme s sebou vzít ještě o dost víc,tak mi tohle přišlo jako dobré řešení,tedy aspoň doufám!!

Romanos docela slušnej nášu ten tankvak a co tam budeš vozit ?

kdyžtak koukám na předpověd počasí na sobotu, tak si říkám, že to bude chtít extra teplé spodní prádlo na ten silniční přesun do bzence a nazpátek

Madman: máš to vyfocené ve fotogalerii

Je to tankvak a k němu jsou připojeny na zip ještě na každé straně vak a je to upevněno k padákům. Myslím ,že se tím dost zvětší přepravní kapacita!!

co ten set obnáší?

Madman 650:byl jsem tam taky,ten tankvak vypadal docela dobře,ale v pátek jsem koupil celý set od Lojza. Koupil jsem trika,vypadali dobře,tak snad??!

Peca:ber to taky z jiné stránky.Si vem,že udržuješ jednoduchý motor,jeden válec,karbec,zkrátka na servis pohoda.Taky pneu koupíš za polovinu ceny,než na silniční motorku a vydrží ti dýl.Vidím to na kámošoch,co maj cestovky.Do toho sypou jen prachy.
Když to občas položíš,tak škody většinou jen nepatrné.A toho výkonu je taky celkem dostatek,není třeba lítat dvostovkou.
Nebyli jste dnes někdo v lídlu?Sem tak koupil celkem pěkný tankvak a ledviňák.Jinak ten zbytek se mi moc nezamlouval.Hadry bych tam nekoupil,přilba vypadala jakžtakž,ale barevně se mi nelíbila.

Tak kupoval sem to s tim že to bude tak nějak 70% silnice, zbytek terén...
Jinak sem s endurem spokojen, pohodlíčko, pěkný svezení, good podvozek i na hnusných cestách kterých je všude kolem požehnaně..
Ale občas chybí koně no

Se uvidí, moc sem toho zatim neodjezdil. časem se něco vyselektuje

Lada.s: jo jasně chápu

To nebylo schválně, ale Pecu celkem znám a KTM Adv. je mimo jeho cenove možnosti, tak jsem to sem nechtěl motat

Lada.s: zapomněl jsi na Adventure od KTM

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 1
Tedy pánové na co vy hned nemyslíte