Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ja dnes lechce testoval scorpiona na predku

Takže dneska hoďku v lese na zahřátí, a pak 3 hodky trénink v pískovně, zjišťuju že budu muset něco udělat s fyzičkou

madman: v klidu, v lese nepotkáme nikoho, je tam terén nevhodný na nedělní procházky, to za prvé, a pojedme mimo běžné vycházkové trasy

Ale celkově nemám moc rád nedělní vyjížďky,všude plno lidí na procházkách,taky poldů na cestách...,já raději soboty

Hugila:večer se domluvíme,třeba bych se přidal..
za chvíli taky vyjíždím zabahnit naleštěnou mašinu

Hugila: Přijede Blaťák, aspoň tam nebudu sám tady svítí krásně slunko a je škoda toho nevyužít

black: to já bych jel zase s tebou dneska na Pánov, jenže jedu do servisu měnit zadní pružinu

Hugila: Já bych jel taky ale v pondělí odjíždím do Ruska, takže zítřek je pro mě pasé

madman: kurna, dojed taky, sice nemám za barákem Hostýnky, ale myslím, že pojezdíme dobře

Klucí já v sobotu po obědě valím asi zase na Pánov a jeho okolí někde to tam prozkoumat

cus madman:v nedeli po obede se jdem trochu sklouznout tady u nas

Hugila:co bude v nedělu,uniklo mi něco?
jestli se bavíš o příštím týdnu,tak to je v sobotu

jo muze bejt

benny: hele, v tu nedělu bys mohl přijet ke mně, zajeli by sme lesem vyzvednout kámoše do Louk do servisu, a pak bysme pojezdili, co ty na to

jo jak rikas..uz me to taky sere

kluci už mi z toho počasí jebe,když nesněží,tak prší...
chtěl bych být medvědem,ten na podzim zaleze a vyleze když je teplo....
nebo se na podzim ožrat a vystřízlivět tak koncem března

My sme byli v nedělu s Helmutem a Stehnem na pánově a super nikde nikdo jen 2 čtyřkolkáři, mokrý písek, trochu sme pojezdili super odpoledne, v sobotu pokud vyjde počasí bych taky někde vyrazil mluvil sem s Blaťákem a ten by jel taky

madman: já su tady každý den

POkud byste výhledově někdy jeli na Blanensko tak bych se možná dohrkal za váma podívat. Ted jsem došel z garáže a motorka už je složená

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
Já jsem dneska offil s Blaťákem a R@zzem opět na Pánově v Hodoníně asi hodku a půl a měl jsem toho taky plný zuby..