Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Nemá někdo kontakt do Suzuki Břeclav tam u kruháču ?

Už máš přezuto Peco?

Dneska nějakých 50km

Na mokrým písečku naprostej mazec

jj v mokrém písku je fajne ježdění,ale na tej MX trati to bylo spíš jak v mokrém sněhu.Měto stejně bavilo

Jinak ježdění v mokrým písku je prostě nej...co si budem povídat

ten drn musel byt určitě Black

Dnes super poježdění. Jednou jsem zapadl bo takovej drn vymyslel že pojedem na zkypřenou Pánovskou kros trať ale máme těžké stroje tak sem seděl v tom písku až posedlo

My dneska 25 km les a pak dvě hodky blbnutí v pískovně, takže dobrý. Kromě prasklého spojkového lanka žádné ztráty. Ještě že vozím opravnou sadu s náhradníma lankama...vřele doporučuju

se taky přidám

tak to si kuř že se přidame

Jak říkáš Helmu t,rád bych nekdy v dubnu uskutečnil nejakou společnou vyjiždku-Blanensko offroad,možná by se někdo přidal?

Benny: ty asi musíš trpět

hm hm

blatáku ty louky sou suprový,hlavně sjezdy to můžeš dělat cokoli,ale ten stroj prostě nezastavíš jede to potom jak po ledě

Taky jsem si dnes perfektne zajezdil,110km blanensko s terenima vlozkama,i brodeni ve snehu,blata je vsude hodne,zradny jsou rozmoceny louky

Taky sme dnes úspěšně pojezdili na Pánově,sešli sme se v počtu 3 vyježděnych borců (Black,Stehno a já

dávali sme si písečnou motokrosouvou trať asi s 30ti cm nakypřeného písku (nádhera).Šlo nám to pěkně,vduch sem si říkal že to válím jak Ciryl Despré.Pak následoval plynulí přechod do parakotoulu

byl sem ještě offit kolem baráku na rozmočené louky dám nějaké fotky do galerie

kurna dobré to dneska bylo, sem udělal kámošům takovou enduro školu

Tak jsme dneska taky vyrazili,asi 80 km,silničky a sem tam nějaká polňačka,bylo to fajn až na to pozdější čištění!!

cus borci jak jste pojezdili?u nas luxus slunce a ja jeste nejsem pojizdnej

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
Jo Madman mám ten dural 430mm x 480mm máš zájem