Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

stehnoo: no já tam budu tak mezi 13-14 hodinou, tak uvidíš jak ti to vyjde, já mám v 16.00 nějakou akci

V kolik na Panově má dojet brácha tak nevim jak tostihnu

Já odpoledne na chvilku na Pánov

tak co dnes teda pojede někdo někam

stehnoo: Ty ještě furt sháníš novou motorku??

Blacku odpoledne se jedu mrknout na mášu ještě nevím v kolik bude mět čas ten maník když tak pisnu sms
Madman mám taky nějakej kousek

stehnoo: Viděl bych to někdy po obědě odjezd mezi 13a14 hodinou na chvilku se vyblbnout

madman 650: Zdar kde se dá ten plech ofiko sehnat to nevím, není to nerez je to dural cca 4mm silný, napiš kolik by jsi toho potřeboval něco mi zbylo doma

Jo Blacku zítra podle situace bych jel taky tak dej čas a já se pokusím domluvit s maminou

Tak Panáčci teď jsem dojel a zjistil ze nový lak je naprd protože pod tím nánosem bahna nic není poznat

stehnoo:v písku se jezdí dobře i za takového počasí jaké je dnes.....
já jsem včera ladil výfuk a taky bych to potřeboval vyzkoušet,ale je tu tolik bahna,že nemám chuť vyjíždět a pak to umývat od bahna

Blacku,kde se dá oficiálně

Jsem dnes začal pracovat na výrobě nosiče,červenec se blíží

Sháním držák rozety i s gumama na LC4

Dneska na ježdění se..., ale na zítra hlásí lepší počasí tak pojedu někde zítra vidím to asi na Pánov

to je tuningová verze 4x4

objevil sem krásné BMW http://www.super.cz/vtipky/14483-vylepseny-osel.html

Ja to asi dám jen kolem komína v tej naší piskovně

dnes je tak akorát perfektní hospodské počasí

Dnes to tak vypadá akorát na

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
cau kluci,no měl jsem na mysli dural,nevím proč jsem napsal nerez,asi jsem ještě nebyl střízlivý
potřeboval bych 60cm x 34 cm,ale takový kus asi nemáte
ještě jsem uvažoval,že bych to svařil z jeklu 15mm x 15mm,ten nosič.Nebo je to lepší z toho duralu?Zas je to jednodušší,že nemusím nic svařovat.
Blacku,ale máš tu spodní část nosiče nějakou předimenzovanou néé?Na tom můžeš vést pytel brambor