Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Moc ti to přeju!! Bohužel člověk míní ,ale příroda mění!! Vlastní zkušenost!!

Už sa těším až budem spolu s Maxem někde na vyjíždce

Stehno: každý začátek je těžký

Helmut jo to malej Max ten jezdí enduro bohužel ještě plastové

Helmut moju nemožem vzít sebou bo jezdi chopera

Jinak Blacku, viděl jsem že jsi řešil tlumič řízení. No můj názor je že na cestovní enduro je to naprostá zbytečnost a skoro i vyhozené peníze. Popravdě si myslím že uplatnění to má jen na ostrých endurech a na závody, kdy se jede fakt pila. Něco ostrých endur jsem vyzkoušel a na žádné jsem neměl pocit že by se mi nějak zmitaly řidítka nebo něco podobného

Tam jde o to že je limitován počet účastníků, a přednost mají ti co byli na předchozích ročnících, takže taky doufám že bude místo

no já na tu vysočinu chci ject, ale ono záleží na pořádajících,koho vyberou a pozvou...tož su zvědavý

Lada.s: jak budeš vědět termín a nebo něco bližšího k EV 2009 tak dej vědět a vlož to do kalendáře akcí

Helmut: sorry já se překliknul a jinak ro ty co nechápou tak Helmut psal že ať kliká jak kliká tak se nic nezobrazuje, já tam totiž zapomněl vložit odkaz a omylem sem mu smazal jeho příspěvek

Jo já se tam chystám

Klucí mrkněte na toto http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=54634&fid=28 plánuje se tam enduro vysočina někdy v Dubnu, nejel by ste někdo??

Helmut:Pokud bude slušně tak jedu taky

vem ji sebou

Já taky moc čásku nemám ale touha je velké

nejraději bych to uskutečnil v sobotu,v neděli bych se měl učit,ale podřídím se většině
Záleží jen na domluvě a na počasí

Helmut ta vyjížďka sobota nebo neděle

MiraKTM: tak ti budu držet palce asi záleží po čem paseš??!

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
Lada.s: Ten tlumič už jsem zavrhl, chtěl jsem to protože jsem jezdil v písku a při jízdě v koleji mi to docela mlátilo s řídítkami, ale postupem času jsem od toho nějak ustoupil...