Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

si to taky nasprejoval

Helmut já taky sám vše sám po domacku

sem tu taky,sleduju to z povzdálí.Stehno pěkná práce,už se těším jak budeš počítat oděrky po první vyjížďce(ne že bych ti je přál)

Já nastříkal svařené plasty na Bigovy černým sprejem

Benny nato chceš jet do Rumunska?

tak jsem dnes objednal Pirelli Scorpion PRO F.I.M. tak doufam ze to bude dobra volba

Jo Blacku modrá je přece dobrá

Stříkané ale mám dostatek barvy na retuš

Zdar, taky hlásím, že jsem přežil týden na horách a dnes jedu vyhnat pavuky z výfuku

Ještě nevím ale v Bratislavě budou všichni vystavovatelé tak uvidím ,ale dam echo pokud to bude Pragl

Pokud se na výstavu chystáte,bylo by fajn se tam sejít,spojit příjemné s příjemným ,uvažuje o tom někdo??!

Stehnoo: Pěkná což o to ale nepřehnal jsi to s tou modrou na tom motoru??

cus vsem tak jsem se vratil po tydnu z italie

Chalani co je s Helmutem ?

Dik Romanos ,ale teď z jiného soudku .Pražská výstava moťasů je ohrožena už odřekli Suzuky a Kawa ještě někdo. To je dost velká škoda

stehno: taková pěkná modroučká,chválím!!

Takže mám složeno a kupodivu jede.Už jsem najel první kilometry.

Ahoj,na Purplíky jdu vždycky když jsou tady,ale Ostravu mám trochu z ruky, mají dorazit i do Prahy tak určitě vyrazím!!

přemýšlím o návštěvě koncertu DEEP PURPLE v Ostravě 2.5.2009,nechystáte se taky někdo?
nebo spíš posloucháte Evu a Vaška

když se tu nic neděje,tak si dovolím sem vložit jeden článek,který jsem našel a musím říct,že má cosi do sebe,hlavně odráží stav,o kterém celý svět mluví jako o krizi http://kucik.blog.idnes.cz/c/69689/Neviditelny-blahobyt-a-prezrana-spolecnost.html

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
Klucí založil jsem novou anketu vyberte finální verzi loga a dáme to do výroby,