Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Teď jsem s bráchou dojel z vyjížďky na čtyřkolkách super jen ten hlubší sníh.akže jízda samej drift a vytahování ze závěje ale super.Bracha rodily asfalťak uznal že to polní a lesní ježdění ma taky něco do sebe

Jsi dost dobrej

se mse před chvíli vrátil z kondiční projíždky...ujel sme 10 kilometrů,trvalo mi to hodinu a čtvrt

Jo tam okolo Telče jsme byli před třemi lety,bydleli jsme ve Slavonicích na náměstí,jelikož nám řekli ,že nám nskladní mašiny,tak to nakonec dopadlo tak,že mašiny stály vedle recepce

Já loni jel přes Budějky a Telč na Brno a taky super

Jo to jsi už psal Ořech je kousek vedle. Určitě v tom květnu chceme taky někam vyrazit,loni jsme byli v Králíkách a vyjížděli do okoli,moc pěkné můžu jen doporučit,na sezoní rozježtění paráda,samá zatáčka,nikde nikdo!!

Romanoss to já taky najedu hodně než se tam dostanu páč jedu pro kamoša do Ořechu a pak na G

No o vodopádech já nic nevím,já plánoval trasu přes různé přejezdy kde je vyznačeno velké stoupání a klesání,myslím ,že docela zajímavé,než vůbec dojedem k G. tak najedem cca.800km.

No u nás není jasno,pokud nepojede ještě nějaká ženská,tak pro mě Rumunsko padá a pak bych jel na ten Glockner!

Romanoss a máte v umyslu jet i na ty vodopády na druhé straně kopce

Romanoss to je pravda ale potom je dovolená s rodinou a hned v závěsu je Rumunsko

Taky tam máme letos namířeno,když nevyjde pro nás to Rumunsko,tak v tom termínu jedem trochu delší trasu na Glockner,tak 4 až 5 dní.

No to jsem zvědav,v tuhle dobu to tam z velkou pravděpodobností bude!! Doporučovaná doba na návštěvu je červem-červenec,jak jsem si zjišťoval.

Ja letos na rozjezd jedu na Grossglockner na 3-4 dny jen tak na čumendu.

No dobře vám tak

no,řek bych,že to nebude dlouho trvat a budem taky přemýšlet nad Ukrajinou

Každá akce která se vyvede a všechno proběhne jak má je úžasná

Pěknej článek. Musel to být slušnej mazec

Helmut to je jedno s jakou mášou ale ta cesta musela být super ty zážitky

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
Hugila:pán je zřejmě masochista,tlačit motorku 10km ve sněhu
pěšky bych to dal rychleji