Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Peca_KLR: Sada E-09 v rozměrech 90/90 - 21" a 130/80 - 17" se dá sehnat za 2500-3000kč je to běžná cena. Já mám obutý E-09 už 3 rokem a spokojenost, jak na silnici, tak v terénu a to sme jezdili i v blátě viz. fotogalerie....

Taky zítra plánujem vyjet

Hugila:dnes jsem dovezl ty Lucasy,zítra je nahodím a půjdu je zajet....
je fakt,že sněhu je tu požehnaně,ale myslím,že pro novou C-02 to bude hračka a bude za mnou jen bílá stěna

Lada.s : já to taky tak beru,je to kompromis a docela spolehlivý!! Pro 220kilovou mašinu se moc hártkór nehodí,pokud tedy nejsi masochista a nebo Giovani Salla!!

Nemyslel jsem to zle, jen jsem chtěl napsat že na žádný hártkór v 15 cm bahna to není

Peca-KLR mám to namontované od podzimu a zatím spokojenost,před tím jsem tam měl Metzeler Enduro 3 Sahara ,to se nedá vůbec stovnat,jak jsi uhnul ze silnice,a nebyla guma nová,tak ses nestačil divit!!

No právě na to "šmrdlání" bych to chtěl

Laďas.s. : jo šmrdlání,to jsi napsal přesně,chichi!!

E-09 je ideál na dualsport tj. takové to šmrdlání 50:50 terén silnice. Za ty peníze slušná guma.

Peca-KLR E -09 na silnici v pohodě,ještě nemám vyzkoušeno kolik vydrží,ale myslím že cena odpovídá kvylitě!

be nny: máš ještě tu E-09?
Přemýšlim o nich. Jakej je to profil? A dá se s tím rozumně jezdit i po silnici? Co v terénu? Kolik má vzorku? A kolik by si za ni chtěl? A zatim mě nic dalšího nenapadá, tak povidej

madman: čéče, když si vezmu, jaké zívěje sem prorážel dneska u nás, tak si nedovedu představit, co bude u vás v horách....to abys sis vzal zitra sbíječku a důlní vozík, až se budeš rubat skrz závěj:D

Hugila: Ale né moc, aby se ještě někdy svezl na motorce

hugila:vsak africani planuji akci stoleti

Jo a jinak do ankety se dá hlasovat jen jednou, potom už se váš hlas v anketě jen přesunuje....

ho pojezdím na nějakých závodech, to by bylo nejlepší:D

Ale tak můžeš se s ním třeba spojit a třeba pak někde pojezdit, máš to za rohem... Jen informuju, zbytek nechám na tobě

a stejně už je to plně obsazené

lada: tak to je nějaký sraz lidí z toho fóra....to abychse tam snad regnul nebo co

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
peca klr: mam na te gume najeto 400 km chci za ni 700kc