Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

to video(trénink) vypadá velice dobře,nebylo by na škodu při nějaké vyjížďce natočit taky nějaký hard a pak to sestříhat a ozvučit,působí to velice efektně
Ale je nutná kamera

helmut: na zimu stačí koupit drapák...čtyřkolky sou pro děcka:D

kupme si na zimu čtyřkolky

Kdo neznáte, tak doporučuji shlédnout, dle mého názoru velice povedené video
http://www.stream.cz/video/10/49590-gottbros-enduro

hugila:dik tedy za avatar,já myslel,že to byl benny

kuba:co jste to jeli za úsek,takový tu nikde neznám,i ten největší extrém se dá zvládnout rychleji

taky sem jezdil necelé dvě hoďky a najel jsem tak 30km,ale obtížnost nijak extrémní,spíš sem si jen tak blbnul po lesních stezkách,v bahýnku,....

Tak to potom chápu

no jo,ale zapomněl dodat,že hodinu z toho seděli v hospodě

Hmm, za 1,45min celých 14km...co musel být slušný hárd

kuba: počkej, až bude mít kámošova honda xl značky, to se k vám přidám, abych vás nebrzdil na africe

Kuba: tak to byla príma vyjíždka:D:D..to ste museli jezdit vcelku peklo terén

Hugila: no to jo to se máme, ale na Javorník jsme se tentokrát nedostali a stálo mě to zadní světlo-křivé páčky a při jednoum z kotrmelců jsem zkončil zádama a zadkem v kaluži

výborná akce!

miro:posledne to slo rychle

kubaxr: se máte, když máte za barákem takové pěkné kopce

kubaxr: to je podobné, jak když sme jeli s bennym a ještě jedním klučinou vizovické vrchy, 35km za 5 hodin:D

benny, pokud bude alespoň trochu slušné počasí, tak to dáme

ke včerejšímu ježdění- za 1,45min jsme dali celých 14km včetně přesunu od benzínky...docela dřina

cus .termin a trasa je hotova..jeste nejake formality a je

Zdar všichni, taky jsem včera jezdil sice jenom silniční vložka, ale taky dobrý (Kyjov - Brno - Vyškov - Kyjov) Zrychlené přesuny po dálnici a návštěva Blaťáka, všechny Vás pozdravuje a už má spravený noťas, tak doufám, že se tu ukáže....

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
maman: hlavně je nutné mít zdatného jezdce, aby bylo co točit