Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

madman:nejdriv koupim brasny ..logicky

madman: furt je snih v horách?

kluci tak jsem byl dnes pojezdit,teď jsem se vrátil,a musím říct,že to byl luxus,vyzkoušel jsem nové ztezky a drapáček si jen chrochtal.Sice mašina jak prase,ale to není podstatné.
benny:tak s tím avatarem to byla teda drzost

co nejdřív koupíš,ty držáky nebo brašny?
a co to tam mám za hrůzu v tom avataru,dával jsem tam trochu jiný obrázek,ale asi to tak nechám,lepší už to zřejmě nebude

lada: jojo, dneksa se jezdilo prima, sice sem dal jenom cca 30km, sem jedzil s kámošem, který se ce naučit ofroudit, tož sme dali jenom jeden z mých kondičních

madman"nejdrive je koupim a pak to posoudim...a k tomu avataru mel stejnej jako ja

kurna dnes je luxusni pocasi

Tak co pánové, jezdíte? Právě jsem přijel, 50 km terénkem, občas ještě trochu namrznutý, ale jinak paráda

zkus se odhlásit a znovu přihlásit

A máš to v spravnym formátu? nejspiš Jpeg? Jo a při potvrzení změny musiš na tý stránce znovu potvrdit heslo!!

akorát sem nemůžu pořád dostat ten avatar,jsem to zmenšil na 50*38px a pošlu to přes můj profil no a avatar nikde

tomik:dík,už je stažený

Klikni sem - http://www.irfanview.cz/ a něco si o tom programku přečti.
Pak sem - http://www.irfanview.cz/download.php - tady všechny 3 soub. stahneš a nainstaluješ.
Je to uplně jednoduchej a šikovnej programek na editaci foto.
Daj se tam hromadně třeba fotky zmenšovat!
Když nebudeš vědět napiš na ICQ - 202161206 nebo skype tomik.trb1

jo,a ještě byste mohli občas mrknout na to logo,jak se řeší,nikdo se k tomu nevyjadřujete

Romanoss:to jsme na tom stejně,taky to neumím,ale alespoň ti má kdo poradit,narozdíl ode mne....
Helmut:dík za radu,ale nic s tak malým rozlišením nemám

madman 650: Avatar musí mít tyto vlastnosti: šířka 40px, výška 50px, formát souboru jpg, gif, png.jestli ti to nepude tak mi pošli fotku na mail radek750dr@seznam.cz a já ti ji tam uložím

Madman: což oto,fotky a rozměry to asi dokážu,ale umístit to tady,to bude asi problém nevím jak na to ikdyž nade mnou stojí mladej a s úsměvem mi tvrdí,že je to lehké!!Asi jak pro koho

ještě by mě zajímalo,jaké minimální a nebo maximální rozlišení je třeba,abych mohl mít čitelný avatar.A když si dám do avataru třeba nějakou fotku,bude tam něco vidět?

Romanoss:jak to vypadá s těma brašnama,co jsi nabízel?Nebylo by foto a též nějaké rozměry?

benny:zjišťovals něco ohledně těch držáků,nebo si je budeš sám vyrábět?Já přemýšlím,že ty brašny jen tak přehodím přes sedlo,borec co má taky DR,říkal že to má též bez držáků a je to v pohodě

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
madman :jeto rm-z 450 suzuki