Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

rumas"ti musi prcat nemas vlastni napad na avatar

Rumas: Horní foto je 690 adventure,nástupce 640 adventure,má snad přijít do prodeje příští rok. Vychází z toho dakarský speciál-to je druhá fotka.

Zdar, co je to, prosim vás, na úvodní stránce za adventure(první fotka)? Na dakarový speciál nevypadá. Proč už není ve výrobě?

benny:sem tady něco našel http://www.motoinzerce.cz/prislusenstvi/kufry-tankvaky/247408-ktm-lc4.html

255 je darehé?? kolik stalí ty nové,nemám zdání

To je drahý...

chcete někdo ještě ty válce od louise
http://www.aukro.cz/item543297535_motovalec_louis_50_l.html

madman 650: To mají trochu z ruky a nebo si můžou naplánovat svoje akce u nich doma...

kdo si pocka ten se docka

madman: a já padal proto, protože byla stopa špatně vyražená

jo, a na zemi jsem byl jen lehce dvakrát neboť sem razil stopu sněhem a nebylo vidět co je pod ním

copak,zas tu někdo přibyl?To budou mít kluci trochu z ruky na ty naše akce

madman: madman: to spíš ty si nevybouřený, když sem viděl jak tomu nakládáš v hostýnkách, si byl na zemi víckrát než já

a hele, máme tady dalšího kolegu z čech

madman: ...no já vybouřený su, takže nedivočím

Hugila:je vidět,že si ještě nevybouřený,až hodíš pár pořádných tlam,občas si něco zlomíš či narazíš,tak pak budeš na sebe taky víc opatrný.

benny: to je právě vončo

souhlasim s madmanem ze na nejake lesni horske enduro akce to urcite neni

madman: jenže vizovické vrchy sou víc na jihu a mají menší nadmořskou výšku, to jenom u vás na severu je sníh a lední medvědi

jinak sem ted testoval kámošovo ikselo, a to je staršné, jak je to lehučké a malučké, sem si připadal jak na koloběžce, holt to je tak, když člověk trénuje na mastodontovi

Hugila:je vidět,že žiješ v nižších polohách....
na hřebenu je ještě stále sníh a co hůř spousta ledu na cestách a chodnících.Takže pokud nebude aspoň dva týdny nad nulou,tak to nemá smysl.Až se začne bořit drapáček do bahýnka,tak dám povel

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 1
co má s avatarem?nic nevidím