Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Pokud máš nějaký foto tak to vlož do fotogalerie, já myslím že se někomu hodit budou

Kdyby někdo něco podobného chtěl /brašny -boční i horní velkou/,tak to mám a rád přenechám za nějakou kačku.

Blackstyler :tak jak se říká práce strojům!! Držím palce ať je to 1Á

POZOR

Mrkněte na toto pokud sháníte někdo brašna http://www.motorkari.cz/motobazar-brasny-lojzo.95592.html

Romanoss: Moc jsem nepiloval jenom hrany a to jen ty kam se nedostala bruska, jinak všechno zvládla vrtačka a přímočarka. Celý to vypadá good, o víkendu to namašlím na moto, nafotím to a přidám foto (pokud to nebude vypadat blbě)

bych to dal i dřív, podle počasí, pokud by během unora mělo být někdy o víkendu trošku teplo a bez deště, tak byhc neváhal a vyrazil....holt sem si už dlouho nedal endurovýlet, tož su celý nějaký natěšený:D....tak si šetři zadní gumu,žádné trajdání s cestákama

Hugila:tak když to uskutečníme třeba za měsíc,to už bude delší den a i tepleji,tak by se to dalo vzít i zpět terénem

madman: no začátek offu by měl být v provodově...no a pokud by sme končili v lidečku, tak z lidečka je to pěkná štreka do bystřice

benny taky musíš všechno vykecat,no dobře, místy jsem se musel odrážet nohama

madman nekecej tak rychle ti to nejede

madman 650 ja jsem cenu neskoumal jen jestli to nestojí za to

stehno:nevím,co je to za šmejda,co to prodává tak draho.Běžně ten válec stojí kolem dvou stovek

benny:dobře děláš,jaro se blíží

Hugila:jak 120km po silnici?šak si psal,že se vyhnem asfaltu a bude to off.A kde se nastupuje na tu trasu.Já byl teď přes víkend s borcama,co byli protáhnout silniční motorky-jeli jsme Bystřice-Hulín-Přerov-Bystřice,no a aby mi neujeli,tak sem na té C-02 jel za Hulínem kolem 140km/hod.No vlnilo se to jak blbý

tak ja taky pomalu davam katu do cajku.

bleku"pak to nafot na motorce

Dnes sem byl v Brně v KTM a seděl jsem na Hard enduru 990 super moto ale dělají to snad na výšku od 190 páč jsem na to lez jak na starou v patnáctí tak z koupi sejde

Zdarec tady mají slevu na ten válec co někdo chtěl http://www.novelmoto.cz/

ale myslím, že pokud by to odsýpalo a nikdo by se přílíš často neválel po zemi, tak by sme mohli jet ten hřeben do lidečka a nazpátek, to je 70 km vysoce kvalitního offíku

madman: to bych to musel omotat kolem stromu:D, páč jinak už tam není co ulomit nebo prasknout

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
Romanoss:jak píše Black,hoď nějaké foto a hlavně rozměry d * v * š