Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Black-bylo to perfektní, až na ten jeden výjezd

Kde je blaťák už jsem oněm dlouho nečul

Koukal jsem,je to střelec ,že se se zmrzlinou pustí na bláto,musím ho pochválit

Kdo to vykecal těm asfalťákům že nejlepší poježdění je na blaťe už to zkoušejí http://www.motorkari.cz/video/fora/americke-anglicke/z-dovolene-v-polsku-9318.html a jakou mají radost

My vyrážíme dneska - WR 250, WR 450, TE510

Black: bych se klidně přidal, ale napřed musim přezout. Takže zatim se držim spíš na silnici. Ale za poslední dva dny 220km to taky neni k zahození

Na Pánově super mokrý písek, to je jak vlhká hlina, super poježdění, plno kaluží a slunečné nebe co si může člověk víc přát...

lada.s:vůbec nic,ale občas změnit druh podkladu by nebylo špatné

Co máte proti vodě, bahnu a sněhu?

taky bych si dal říct písek,dnes jsem to bych chvíli taky protáhnout,ale žádný extra požitek to nebyl....
všude plno bahna a vody a nahoře na horách sníh,břečka a ledové plotny-takže neustálé zápasení s motorkou

black: mě sereš

Pánové kdo ste nejel můžete litovat (pokud ste nejezdili jinde), na Pánově super terén mokrý písek, hmm hmm, kaluže, super terém, řádil sem tam 2 hodiny, fakt super....

Hugila: Já jsem dopoledne v práci a dřív jak ve dvě to do Vracova nestihnu...

hugila.ja chtel byt aspon z pulky tak dobrej jak ty a kdyz to neslo tak jsem to supl do stromu

benny: šílený si ty

black: a nešlo by to už dopoledne, tak v půl jedenácté ve vracově,..páč mi moje drahá polovička oznámila, že mám být nejpozdějc v 16:00 na oslavě její bábiny..doted sem si myslel, že tam mám být až večer

bleku nikam s nim nejezdi ..vis jak jsem dopadl ja

Hugila: Zítra se spojíme po telefonu jenom se mi ozvy na mobil číslo mám v profilu já na tebe číslo nemám pošli SMS a podepiš se já se ti zítra ozvu podle toho jaké bude u nás počasí, nikdo jiný už asi nepojede....

black. tož přes les furt rovně dolů, a to někam dojedeme

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
MiraKTM: Miro opravdu super vyjížďka a ten výjez to patří k tomu, já jsem si zase pro změnu pěkně ustlal u toho posedu....dám sem něco málo fotek co mám