Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

co tak dát scuka ve vracově a šmiknout to na pánov lesem?

Hugila: Co ta sobota jedeš dáme scuka v Kyjově nebo přímo na Pánově

a offání s mastodontem má svůj půvab

lada: nejel, já se těch lehkých motek bojím

Hugila: Jel jsi na tom někdy?

lada: čoveče,já ti nevím , ale jezdit na splašeném mixéru mi přijde trošku úchylné, kor když tomu chybí dvě doby, jeden válec a metrák váhy

helmut: jo, máš recht

Hoši zkuste si někdy lehkou motorku, a pak se budete mlátit do hlavy jak jste mohli někdy jezdit na něčem težkém

madman 650 nesouhlasím,jezdit to všechno má své kouzlo,je pracda,že se víc nadřeš,ale stojí to zato.Velké stroje pro velké chlapy

ale kamík už finišuje s ikselkem, v nedělu by sme to měli dát do kupy, tak se proletím na lehké motce

madman: no včera když sem se lehce zakufroval v lese, a škrábal sem se občasným odložením přes nějaké větve a klestí po lesákoch do kopce,/ něco podbného jak když sme objížděli ten polom v hostýnkách/ tak mi nějaký hlas v hlavě říkal, že tam nemám s afrikou co pohledávat

hugila:jednou jak se vyblbneš a dostaneš rozum,tak si koupíš motorku úměrnou tomu co jezdíš...
jezdit na Africe v terénu je stejný masochismus,jak jet do Chorvatska na dovolenou traktorem

kuba: 440881653 tohle je jeho icq, tak mu zkus písnout

koukám, že výlov afriky se ti vryl do paměti:D, a vzhledem ktomu, že afriku odněkud vytahuju při každé vyjíždce, tak si to určitě ještě párkrát zopakuješ:D

Třeba s brokovnicí

jaký povolení-jezdí se dokud někdo nedojde sám

hugila:videa jsou docela akční- sice tahání Afriky z jezírka v Hostýnkách to není, ale dobrý...
Docela bych tam
rád zkusil zajezdit..
Kdyby jsi zjistil jak je to s tím svolením či povoleným časem, tak sem napiš nějaký odkaz

a nejtvrdší je benny, ten se klidně pustí do křížku i se statným bukem

No tak když jsou tu jen tvrdí chlapi ,tak to už chápu!!Jo a na silných strojích-abych nezapomněl.

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
Hugila: Může bejt, ale tam to moc neznám přes ten les, ale neměl by to být, tak velký problé