Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

hugila:do té pískovny bych volil 09,ta c-02 moc bere a špatně se s ní driftuje a jet na ní 70km taky není žádný požitek

be nny, tak to si vem Pempersky

ja jezdil akorat na piskovisti s tatrou jako dite a to bylo super

Moc se to tam bořilo a žádná kulisa a ten Panov má lepší prostředi a střídá se tam podklad

Miro tak to někdy projedem jako předvoj Záhoria (SK) uvidíme jestli na ten písek budeme stačit...mi co máme obutý E-09 a jinak píspovna ve Bzenci se mi zdá vcelku nezajímavá to ty písčité cesty okolo ní jsou zajímavější...

no sme to tam vceku projížděli po tom lese,tu střelnici, a i tu bývalou střelnici u cesty ,ale ty cesty, cestičky a stezky sou nudné,ty sem jezdil i ve dvou se ženou

pískovna je Ok, ale až to projedeš celé, tak je to jen část těch písků, samozřejmě taky zajímavá

a po dešti je to ničem, to je ten písek tužší, mě se tam nejlíp jezdí, když je dlouho sucho a pořádné horko

by mě fakt zajímalo co se vá mna té pískovně nelíbí, já sme si ta zajezdil výborně, pěkně na jedničku, na dvojku, zatáčení driftem, tanec ve stupačkách, výborné držky a kotrmelce, vyhrabávání zabořené afriky

jo to je jedna, pak je tam ještě jedna státní, ta je oněco lepší a pak je tam bývalý autodrom a dá se přes pískové cesty přejet až na Pánov. délka těch písků je tak 25Km na šířku a 15, nejlépe se tam jezdí po dešti

a proč ti tom přišlo nic moc?...

Jo asi je to ona

stehno: myslíš tuhle pískovnu? http://www.mapy.cz/#x=139788096@y=131958592@z=15@mm=FP@sa=s@st=s@ssq=bzenec@sss=1@ssp=1397

Pokud sleduje někdo Dakar tak tady je to dos podroně http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/209471299070006-rallye-dakar-2009/

Hugila v tom Bzenci nic moc spíš nic jezdil jsem tam Blackem než dojel Blaták ,ale na Pánov to nemá

a technický terén si myslím že to je velmi náročný, přenášení váhy, práce s plynem, jízda ve stupačkách, zatáčení, přejíždění kolejí....kurna, bud ste jezdili v jiné pískovně, nebo sem děsná guma, když mi to tam dělalo problémy

madman: jako já byl s tou pískovnou v bzenci spokojený, přejíždění hlubokých kolejí od nákládáků, takový pěkný výjezdík do pozvoleného kopce, ten sem dal až na potřetí, jinak sem se vždycky děsně zahrabal, taky sme zkoušel na těch jednotlivých rovných terasách jet co nejrychlejc, což je mazec v tom hrbolatém písku, nebo se zkoušet co nejrychlec rozjet v tom písku. pak sou tam taky ruzné navezené hromady písku jedna vedle druhé, takové pískové meze,břížky a břehy...myslím, že když si dáš pár koleček zezdola z pískovny nahoru na okraj po těch terasách a zase nazpátek dolů, tak budeš sedřený jak jetel:D ...co se týče pneu, tak c-02 je vcelku dobrá volba, kolega tam byl s tigrem na karoo a jako skoro se nemohl ani rozjet

no,tak to tam zajedem někdy vyzkoušet,jestli nás tam netrefí ovšem nějaká zbloudilá střela

Je to tam supr, místy písek jak pudr

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
madman: jenže 09 zase bere málo....a v písku se dá dobře driftovat i s c02, a jezdit se s ní na asfaltu dá taky