Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

MraKTM: Někdy se tam zajedeme podívat, vyděl jsem odtud jenom fotky, ale chtěl bych to zkusit, musíme tam někdy zajet...uděláme si takový malý Dakar

petakada: čau chlape, konečně někdo od Brna, já jsem ze Zbýšova

madman toho tech tam moc není, převážně cesty, oněco lepší je bývalý tankodrom Pánov, ale nejlepší je ten voj prostor za Senicí Malacky Kuchyňka, tam je to moc dobrý

kluci,ještě mě tak napadlo-jak se jezdí v té pískovně na Přívoze?Je tam dobrý technický terén,nebo jen pískové cesty?Nemáte odtamtud pár fotek,v galerce je jen Pánov

Petakada: Tam kde jezdíme se 4-kolka určitě vleze, otázka je, jak je ta 4-kolka velká. Kolem Brna jsme ještě nejezdili, byli jsme na Blanensku. Pokud tam znáš nějakou pěknou trasu, tak naplánuj nějakou vyjížďku a vlož odkaz do kalendáře akcí a uvidíš určitě se někdo ozve, ale nechal bych to asi až na jaro jak se zlepší počasí....
Jo a prosim tě doplň si do profilu místo bydliště a co vlastníš za stoj, popřípadě ICQ, telefon atd. dík

Zdravím,zaregistroval jsem te teprv nedávno a zajímalo by mě jestli bude nějaká vyjížďka nejlíp terének kolem Brna někde.A taky malej dotaz jestli po těch trasách co jezdíte se vleze i 4kolka( pokud by byla vítána..).Já vyrážím dneska tak na 3 hodky menší okruh kolem Rosic,tak pak napíšu jestli to přežiju

Je pravda ,že občas to zrovna moc výhodné není.

Řekl bych že se to vyšplhá výše než je běžná prodejní cena, na aukru nakupuji i prodávám, a je to bežný, že věc která nová stojí 10.000 kč se vydraží použitá za 13.000 kč

Jsem zvědav na jaké částce to skončí

pánové super stroj za super cenu,jen by mě zajímalo jestli to fakt za ty prachy prodá,to by musel byt trouba ten prodávající.Přihazuji 100kč
" target="_blank">http://www.aukro.cz/item528592343_ktm_lc8_adventure_990_efi.html#gallery

Helmu t je to tvoje rozhodnutí

stehno já ti nevím,abych zas nebyl přetrénovaný

abych se přiznal,tak na lyžích sem nestál asi patnáct let
ze zimních sportů mám nejraděj enduro

Helmu t co tak trénink v tom Rakousku ?

cus miro:tak hlavne at to vsichni prezijem!!

Taky jedu v Únoru na Sella Rondo Itálie

Stehno,jezdím jednu milou holčičku KTM 950 Adventure. Měl jsem enduro 640, ale na té se nedá cestovat ve dvou,tak jsem jí musel vyměnit,zatí velká spokojenost,až na ty gumy,to je nekonečný příběh.

23 a 24 leden je v Brně v Rondu halový motokros,nechtěl by ste někdo jet podívat

jámá mv plánu 7.2 val di fiemme

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
to vis ze tam jednou zajedem