Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

black:však jsme tu převážně sami jihomoraváci

Benny: To se někdo má já pojedu taky 16.1. ale tak maximálně do pr....(práce)

for bigator: 22.2. odjizdim do italie na skityden

Madman 650: Hlavně že jsou aspoň ti skalní a nebo by to chtělo udělat nějaké fórum, kde to bude rozděleno podle krajů a jestli se ostatní nezalekli toho, ža se tu bavíme jenom mi jihomoraváci

Ahoj Stehno,je to asi velká náhoda, bydlím kousek od Ořecha a na Glockner máme letos právě namířeno!

Ahoj Helmut,tak to budem rozumný už dva

Romanoss já jezdím za kámošem do Ořechu a pojedeme asi do Rakous na Glockner ale mužem dát toulku po okolí práglu. Má taky stromka a nejezdí hardcor tak jak se oteplí mužem dát scuka ty Pepíku

Zdarec pánové plánuji jet na Stuhleck na lyže 31.1.09 pokud bude mýt někdo zájem tak dejte vědět pojede se busem z Uh Hradiště směr Mikulov počet je omezen na 50 účastníků bližší info podle zajmu

Romanoss já nepatřím mezi ty starší,ale taky jezdím s rozumem a pohodičku tak není problém udělat trasu takou jaká byse dala zvládnou ve dvou

já bych navrhoval víkendové ježdění na Valké Rače motorky nechte doma a vemte lyže a snowboardy předem zamluvený termín ja 20-22.2 2009 vramci utožováni kolektivu

o.k.

Jseme z Prahy,no a když bude něco pohodového,tak moc rádi přijedeme

for romanoss:ja treba ani nemam tuseni odkud jsi..a urcite se budou planovat i akce pohodove

Jo a ještě,při plánování je také trochu problém ve vzdálenostech. Jak jsem pochopil tak několik z vás je bydlištěm dost blízko u sebe,jenže co my co bydlíme docela daleko?!

Myslím ,že podle toho co jsem si tu početl a viděl,jak tu někteří z vás řádí,tak mám docela problém se zapojovat do povídání atd.,my o trochu starší co jezdíme v plné náloži a ve dvou,jsme omezeni průchodností a dostupností našich strojů a samozdřejmě i naší výdrží.Rád bych někam tady s partou vyrazil ,ale mám nějaké hranice svých možností.

pokud nejsou schopni nic napsat ...tak tezko nekam pojedou

jako nemusí se projevovat na fóru, pro mě je důležité, aby se projevili při offroudu:D

panove mrknete do sekce

jo s timto presne souhlasim..k cemu to je kdyz se ti lide pak nijak neprojevuji????

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
Romanoss co jezdíš za stroj? A ten Glockner můžeme pak doladit určitě jak se ohřeje vzduch tak jedu na návštěvu do Ořechu tak můžeme pak hodit řeč.