Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

tady ty zimní sporty sou děsně nebezpečné. tě někdo trefí na sjezdovce a je vymalované.

tojá sem dnes jezdíl střídavě na prkně pak nalyžách a nakonec sem skočil na blejdy

kurna chlapi, sem si dneska naordinoval další tréninkovou dávku driftování ,a jako naprostý luxus

Tak koho zajíma Dakr http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/209471299070007-rallye-dakar-2009/

Laďo s co krosení na bigu,to tě taky nechytlo??

Lado.s řeším ten samý problém měl jsem nahača bracha má sporta moja chopra a já plnej barák moťasů a teď přišla doba rozhodování ze třech udělat jednu a zatím vedou BMW F 800 GS,KTM 950 SuperEnduro těď jen test.jízdu a rozhodnutí

Jojo počasí je hnus, by jsme byli jezdit v neděli, to bylo -1°C to už bylo na hraně, zvlášť v otevřené krosové helmě je to labůžo

JJ, za dveřama, do rána bylo u nás -19°C
tak nasednout, projet, ale co potom?tak vjet do myčky na rozmraz

benny: tož první jarní den je za dveřima, to už bys měl začít pomalu odzimovávat

for madman:je zazimovana tak jak jsem dojel

madman: no to by nebylo špatné, jak by mě afrika zválcovala, tak by stačilo ,aby mě někdo přenesl do nejbliží kaluže a zasypal sádrou...:D...pak by stačilo jenom ten sádrový blok vyloupnout, naložit a odvézt domů:D

hugila:si děláš kozy ne?To ty bys pak musel vozit za sebou přívěsný vozík se sádrou

k těm ostrým lehkým endurkům by měli dávat do příbalu pytel sádry a přiruční sadu dlah...to není nic pro mě, já už sem starší člověk, já už musím opatrně a v klidu

Jo to souhlasím

Lada.s:supersport,řek bych,že je ůplně na nic

cestovat se s ním nedá,míst,kde by se s tím dalo pěkně zajezdit je taky minimum a ještě nevíš ,kde tě změří a přijdeš o spoustu bodů,protože na takové mašině se jezdí už mooooc rychle

Myslím že jsem si vybral tu správnou cestu, měl jsem i supersporta a na silnici jsem jezdil dvě sezony, a teď vím že hard-enduro mě baví nejvíc

benny,jak je na tom motorka?Už je vyléčená?Kluci s kufry se do lesa nejezdí

lada.s:no,nevím,jestli nebudeš časem litovat.WR je už čistě terénní věc,na žádné cestování to není.A věř,že jednou se tím terénem zajíš a potahne tě to i na silnici.Vím o čem mluvím,už jsem to zažil

Pánové tak jsem dneska prodal DR650 a přemýšlím co dál...zatím to vypadá na Yam WR426

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
zatím sem trefoval jen já,