Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

helmut: jo, to je něco podobného, jak když sem si lítal onehdá po poli.. pak sem zjistil, že je to pole celé postříkané močůvkou....vůně ukrutná

no jak si řikal s tím smradlavím endurákem,to si měl cítít ten zápach když sem vyndal ložiska ze zadního kola smrděli jak močůvka.Byl u toho jeden kamoš co jezdí na choperovy a zaboha nemohl pochopit jak ty ložiska mohou tak smrdět

Jaké hormony to ještě nic není počkej jak se to rozjede na jaro jak se mi začnou zapalovat lejtka

a jestli je to ona, tak myslím, že zpocený smradlavý endurák s mocinky blátíškem až za ouškama asi nebude její krevní skupina:D ...

tady mátě nějakou elišku rulákovu, třeba je to ona:D www.libimseti.cz/Liiisa

madman: tož ste tu řešili nějaké brašny a držáky a cosi kdesi, benny je nepojízdný, kluci podhostýnští nejezdí z bezpečnostních důvodů..tož co bych tu psal:D....akorát ted lada s tím videem mě vytrhl z letargie a éliška udivila svou registrací:D:D

hugila:co s tebou bylo,že ses tu nějaký čas neobjevoval,teď když tu zabrousí nějaká slečna či paní,tak by ses mohl s psaním přetrhnout

Hugila: myslíš, že se Eliška chtěla přihlásit na vyšívání a spletla si stránky??

mimochodem, v nedělu se s kámošem chystáme zajezdit si motoskijoring, tož vemte motky, lyžaře a stavte se, zazávodíme, omrzneme, zapadáme si:D

helmut: heh

.....myslím, že eliška se tu octla čirou náhodou a omylem:D...tak se uklidníme, zchládneme, vyklidníme hormony ...oukej?:D:D

Přidávám se taky, vítám první osobu něžného pohlaví na našem servru...

Eliško taky Tě vítám

Hugilo já to dával na bigu zlomil sem ho posvahu dal plný pln a krásně sem se otočil ve svachu.Sjel dolu a tam sem se rosekal páč sem moc brzdil předkem abych nevletěl do škarpy

For-eliska.rulis,
Vítám Tě mezi námi, doufám, že se Ti tu bude líbit a
tyto stránky splní tvé očekávání.

Hugila já to zkoušel a pak mě tahali s pot maši to jsem měl ješte husku ale kluci teď na jeli takovou otočku v pískovně tak jak bude odměk jdu trénovat

lada: kurna, ty otočky ve svahu ci taky umět.akorát nějak nemám odvahu naklonit afriku dolů z kopce

Na el. pohon docela zatah ale ta cena a neni ten spravnej zvuk http://www.quantya.cz/cs/uvod

Lada.s.video dobrý!!!

do 14 dnu bude nicasil ready a pak ji jen složím a možem někam vyrazit

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2